Українська Манітоба
-
Доречі , айфони то були десь у році 2017-2018 . Після цього партія дуже сильно взялась за оті корпоративи . І ті хто дарував айфони - бралися на олівець, та дуже сильно суспільством цілувалися , як зрадники. Так що зараз дарують хуавеі ( дуже так ненавʼязливо , саме коли доньку хуавея затримали у Канаді)
-
То ж про банті в чорному писали, чи нє?
-
Це я казав . Дійсно не було довгий час . Зараз у додарамі та на форкс є . Але до цього були тільки ото як цукерки, в шоперс досі . А там не було ото черрі блоссом? Мені потрібно закупити коробок так 20, поки вони зовсім не зникли . Ніде не можу знайти
-
А потім рік без зарплати? 🌚 Це я про Китай питаю:)
-
Біль , страждання , тлен . Китайці теж ходять, тімбілдінги там прям святе . Комуняки же . Типу компанія (садочек) заплатить за всіх поїхати в Гонконг у Діснейленд , наприклад . І цей день буде оплачуватися як робочий . Або всі разом кудись на картінг, пінтбол. На ферму по полуницю . В мене був картінг разок - спуск по річці , а перед цім прогулянка по скляному мосту. І за все платить компанія . По 150$ не у всіє є, але я впевнений , що у банка ж то є . Але , якщо нема корпаративу , але є крутий бонус , типу дві зарплати зверху , то Нахер ті гульки .
-
Еммм 🤦🏼♀️ Безвіз для Шенгену працює із усіх країн та сторін всюди 90/180 Проте справа в паспорті, який він саме…трохи вище написала
-
От і добре! А розкажи нам про зарплати? Що там можно працювати 25 годин на добу на 5-х роботах і звичайному різноробочому заробити якісь мільйончик за пару років?;) Просто цікаво…я без сарказму питаю 🤗
-
Проте якщо у Вас паспорт небіометричний - тоді безвізу не буде, треба візу оформити
-
Будь звідки, якщо не були в Шенгені більше як 90 днів
-
Це ніяк не впливає. Тільки громадянство або ж резіденс кард однієї із країн самого Шенгену
-
Але корпоратив домашній, який організовують самі працівники, за свій кошт, і запрошують кого хочуть. Тобто так - до роботи це не має ніякого відношення