Українська Манітоба
-
До цього була 60 чи 65
-
В мене був успішний досвід з Shawn але я писав в чат на сайті що хочу відключити, запропонували знижку 10 баксів, я відмовився, мені призначили дату, скинули лейбл для роздруківки щоб вислати їм модем, а потім через годинки 2 зателефонувала леді з кастомер сервіса поговорила дізналась чи дійсно я хочу відключити чи може якісь умови запропонувати. Я сказав що хочу відключити але за гарних умов готовий залишитися, якщо перенесуть на нову адресу бо я переїхав. Дали ціну 35 баксів і 250 баксів на рахунок
-
Shaw
-
Ну зараз уже так, день практично вже закінчився
-
Успіхів
-
Дякую , мені через місяць треба буде назад їм зателефонувати, і все ж таки сказати , чи впевнений я , що хочу закінчити контракт . То я зрозумів , битися до останнього .
-
Була 250 зробили 500 бо сказали менше не можна. Мені швидкість не була принципова, я просив меншу швидкість щоб ще дешевше але неможливо сказали
-
В мене зараз за 50$ ,500 мб і 100$ кредиту дали ,не доходило до відправки модему ,але десь залишалось 2 тижня до закінчення контракту.
-
В мене Shaw 65$ за 1,5Гб. Провайдер подобається. Сам дзвонить мені та знижки надає 😁
-
Щось типу такого
-
А було скільки? 100$ кредиту це лоялті, це всім дають за переподписання контракту
-
Дякую, бачу ще є куди бігти , якщо краще нічого не запропонують .
-
55$ за 1.5 гб оптік файбер wifi 50$ за 120гб 5g Не контракт І гіфт карта від bell на 250$ Просто тіпа з белл зустрів в будинку
-
$30 на місяць,shaw, в мене є інший провайдер на вулиці, який пропонував 34.95. Кредит теж якийсь дали. Я скидував в чаті їм конкурентну пропозицію. До того 62 на місяць було
-
Ого, в мене 90$ і за 500мб
-
Добрий день, це Роджерс у вас? Може знаєте чи ще можна на такий план перейти?
-
Доброго дня! Потрібен адвокат в Вінніпезі терміново, порадьте будь ласка 🙏
-
Там доречі кітайці випустили свій чат ГПТ, щє й безкоштовний і опенсорс. А головний рофл шо це навіть не основний продукт цієї компанії, типо вони його зробили просто по приколу а займаються взагалі іншим 🙃 А, і витратили на нього небагато відносно мирових лідерів індустрії
-
Який саме адвокат? Кримінал цивільна справа?
-
Всім привіт! Шукаю однодумців з медичною освітою медичної сестри(2- 3 роки LPN), медичної сестри бакалавра (4 роки RN) які бажають підтвердити свою освіту, здати екзамен та отримати Канадську ліцензію . Скажу відразу з тої інформації яку я моніторила є декілька варіантів але процес нелегкий і нешвидкий , до того ж часто змінюються вимоги .Тому шукаю хто був би зацікавлений пройти цей шлях для себе щоб об'єднати зусилля і обмінятись інформацією , а також для спільної підготовки до екзамену. Зацікавлених запрошую до обговорення )
22 Jan 2023, 08:02
224633/231840
about an hour ago