Українська Манітоба
-
В людини, що на вході стоїть? Вони знають про це?
-
Дякую.
-
Ой, ще одне запитання виникло, можливо знаєте. На цьому скріні бачу "введіть кількість дітей", а чоловіка теж можна чи йому свій аккаунт потрібен? Бо при реєстрації ж писали, що діє і на найближчих родичів.
-
З новим роком всіх, хто святкує сьогодні 🥰
-
Мдааааа Лєрчік а колись була переможницею конкурсу Кенгуру
-
А вибачте, дійшло
-
До китайського нового року ще рано? Чи це він сьогодні?
-
Сьогодні
-
Всі ми там були 😂
-
Для адептів цікавого dining experience- Raw:Almond та The Den знову відкриті цього року
-
У музеї.
-
Гранти від USAID в українські ЗМІ - це крапля в морі. Набагато більше було у розвиток шкільної освіти, реформу місцевого самоврядування, розвиток громад та реформу системи правосуддя. Ви точно не дуже розбираєтесь в темі, раз все, що ви знаєте, - це гранти для ЗМІ.
-
Інформація, куди йшли гроші від USAID, в основному публічна, якщо є мета знайти більше інформації.
-
так, я не маю ніяких відношень до грантів, тому цікаво почути думки тих хто в темі.
-
Сiмейний пропонував сильнi знеболюючи, вiд яких чоловiк постiйно хотiв спати, та не мiг керувати машиною, а бiль страшний все одно був. Потiм сiмейний запропонував сильнi знеболюючi на морфiнi - чоловiк вiдмовився. Це все, що зробив сiмейний. У walk in clinic виписали steroids на один тиждень - не було болю взагалi пару днiв, але потiм бiль повернувся. Робили рентген - нiчого не виявили. Цi болi вже рiк. Сьогоднi пiднялась температура.
-
Вибачте, я трохи не в курсі, бажаю вашому чоловіку здоров'я, але канадська медицина вам нічого не запропонувала по лікуванню?
-
Та вiн вже згодний
-
Мать, якщо температура то реально варто в urgent care спробувати поїхати сказати що вже фсьо, немає сил терпіти
-
Мені здається якщо дійшло до температури то це вже wrha.mb.ca/wait-times/urgent-care/
-
Коли будете дзвонити кажіть вмирає, тоді завтра приймуть
22 Jan 2023, 08:02
224688/231513
9 minutes ago