Українська Манітоба
-
У мене такі самі болі постійно, я з власного досвіду рекомендую клініку
-
Зараз буде тест на хороших дітей: окрім Кенгуру щє був Колосок і Бобер 🙃
-
Я не все розумію що Лера пише, я її старша років на 20. Що таке "конкурс Кенгуру" не знаю
-
Ні, не всі, в декого вже учні були переможцями)) П. С. Тут і підтвердилась моя старість...😂
-
Бобер 👍 бо це моя улюблена спеціальність))
-
Точніше я не вважала це конкурсами і мої власні діти в цьому участь не брали. Мої діти вигравали у справжніх конкурсах, де ще гроші були в подарунок)
-
Я також не розумiю, менi вже 38
-
Не була би вчителем - теж би не знала. Все ОК. То для молодьожі тільки відомі ці конкурси))
-
Хз, шо мене шо мого друга в двох абсолютно різних школах регулярно підписували на всі олімпіади і конкурси саме от тому що інакше вчителям догана буде а їх типу шкода 🤷♀
-
Ні, наша директорка не вимагала цього) Там швидше розробники...але "хай йдуть лісом"
-
Ну Ви ж вчителька, у Вас хіба не було такого що треба всіх підписувати іти на олімпіади і отакі конкурси бо інакше директор закошмарить шо ніхто не хоче йти або шо школа не отримує ніякі призові місця?
-
USAID також вкладав великі гроші в розвиток підприємництва і соціального підприємництва. Якщо чесно, я думала, це взагалі їхня основна задача в Україні)) Це були і конкурсні грантові проекти, і освітні програми для малого бізнесу - я була запрошеним лектором з теми маркетингу в багатьох цих програмах і робота з боку USAID там була зроблена просто шалена, вони багатьох виштовхнули на зовсім інший рівень роботи, рівень розвитку бізнесу. За останні дні у мене в фб стрічці десятки радісних постів, що нарешті грандоїди пішли і слава богу в Україні тепер не буде зайвих грошей (wtf? так-то в Україні ту мач зайвих грошей і в цьому основна проблема України). Правда, в коментах ці самі люди пишуть, що вони роками намагались пробитись до USAID, просто їхні проекти не пройшли відбір і тепер вони раді, що не тільки вони сидять в лузерах)
-
Олімпіади - це інше. А ті конкурси - комерція.
-
Я, доречі, досі напружуюсь коли десь зустрічаю людину шо працює вчителем ><
-
Дорослі маю мати свій акаунт інакше будуть платити
-
Так можна потім відредагувати, я так роблю
-
Так, щоб не зробити помилку якусь, русiзм
-
Поня аж на друковані літери від обурення перейшла
-
я не можу зрозуміти, чому люди, українці, радіють, що в Україні не буде "зайвих" грошей. Зайвих – під час війни. як таке взагалі можна казати. я сьогодні бачила інтерв'ю путіна, де він сказав, що без допомоги союзників Україна протримається 2-3 місяці і "сво" закінчиться. У той же час, Трамп обіцяв закінчити війну за три місяці теж, до речі. Україні потрібна допомога, потрібен розвиток. Як можна радіти відсутності допомоги
-
Це дуже сумно
22 Jan 2023, 08:02
224709/231926
2 minutes ago