Українська Манітоба
-
USAID також вкладав великі гроші в розвиток підприємництва і соціального підприємництва. Якщо чесно, я думала, це взагалі їхня основна задача в Україні)) Це були і конкурсні грантові проекти, і освітні програми для малого бізнесу - я була запрошеним лектором з теми маркетингу в багатьох цих програмах і робота з боку USAID там була зроблена просто шалена, вони багатьох виштовхнули на зовсім інший рівень роботи, рівень розвитку бізнесу. За останні дні у мене в фб стрічці десятки радісних постів, що нарешті грандоїди пішли і слава богу в Україні тепер не буде зайвих грошей (wtf? так-то в Україні ту мач зайвих грошей і в цьому основна проблема України). Правда, в коментах ці самі люди пишуть, що вони роками намагались пробитись до USAID, просто їхні проекти не пройшли відбір і тепер вони раді, що не тільки вони сидять в лузерах)
-
я не можу зрозуміти, чому люди, українці, радіють, що в Україні не буде "зайвих" грошей. Зайвих – під час війни. як таке взагалі можна казати. я сьогодні бачила інтерв'ю путіна, де він сказав, що без допомоги союзників Україна протримається 2-3 місяці і "сво" закінчиться. У той же час, Трамп обіцяв закінчити війну за три місяці теж, до речі. Україні потрібна допомога, потрібен розвиток. Як можна радіти відсутності допомоги
-
Не треба панікувати. Ніхто Україну не кине на призволяще. Ми дуже корисні для заходу і для США. Так буде не просто. Але не дозволять Україну перемогти кому б не було. І байдуже який президент в США. Система не змінюється, а хіба що риторика.
-
📢 Українська продукція стає ще ближчою до канадських споживачів! Ми раді поділитися чудовими новинами: тепер українські смаколики доступні не лише у спеціалізованих магазинах, але й у супермаркетах найбільшої мережі Канади – Loblaws. За сприяння Посольства України, у Торонто, в районі Етобіко, відкрито першу українську поличку в супермаркеті Loblaws. Ця ініціатива – важлива та необхідна підтримка українських виробників, розширення їх доступу на міжнародні ринки, в тому числі Канади, а також популяризація української культури та традицій серед канадських споживачів. На поличці представлені відомі українські бренди: 🍅 «Ніжин», 🍹 «Наш сік», 🍓 «Yogoda», 🍭 «Солодкий світ», 🥒 «Верес», ☕ «Кава зі Львова», 🍞 «Київхліб», ☕ «Галка». Це не просто товари – це частинка України, яка дарує смак дому! Крім того, з листопада 2024 року українські джеми «Верес» та «Кава зі Львова» можна знайти у понад 120 магазинах Loblaws в провінціях Онтаріо (Оттава), Квебек та Атлантичних провінціях. Завітайте до магазинів Loblaws, підтримайте наших виробників і розкажіть друзям. Кожна покупка – це ще один крок до зміцнення культурних і економічних зв’язків між Україною та Канадою. #УкраїнськаПоличка #MadeInUkraine #Loblaws