Українська Манітоба
-
О, це справді ваш рік! За китайськими повір’ями, коли рік збігається з роком народження, він несе як виклики, так і великі можливості. Дерев’яна Змія—це рік глибокої трансформації, мудрих рішень і прихованих шансів. Удача буде на вашому боці, якщо діяти стратегічно та довіряти інтуїції. Фінансові можливості з’являться несподівано, але важливо приймати зважені рішення. У стосунках цінуватиметься глибина та щирість, а старі зв’язки можуть оновитися. Змія дарує силу змінювати життя, але вимагає розумної обережності. Якщо не поспішати й діяти впевнено, цей рік може стати одним із найуспішніших!
-
Тихо) Ну не 12 же... А наступне хіба 24 😄
-
😂😂😂
-
Невже 12? 🫢🫢🫢
-
Я і не спорю. Дієш зважено - фінансові можливості. Цінується щирість. Треба бути розумно обережним і так далі. Не поспориш! 😁
-
Угу, майже 😅😅😅
-
Вітаю в клубі 24-річних)
-
Я — кінь
-
Треба було сьогодні вечір одягнути червоне, щоб пощастило 👀
-
Вітаємо, Den! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Як і моя сестра)
-
Все пропало
-
Я б сказала прискоче на золотих підковах:) Я - свиня 🐷😁
-
О, а Ви з моїм чоловіком в один рік)) Кругом сім'я!
-
Чи має хтось рекомендації спеціаліста по страхуванню життя в західній частині міста? (Починаю приймати зважені рішення 😁)
-
Ну все, всі змії отримають ПР 100%. Змінимо наше життя на краще!)
-
Доброго дня, підкажіть, якщо я отримав другий Work permit, то перший, що я отримував в аеропорту вже не дійсний? Якщо поїду за кордон і коли вертатимусь покажу перший WP то можуть не впустити?
-
Вони обидва дійсні. Один перміт не відміняє інший
-
Перший WP у мене до 2026, другой до 2027. Питання у тому чи робиться недійсним перший WP, коли отримуєш другий?
-
Повідомлення про штраф не прийшло скоріш за все через страйк. Якщо порушення зафіксовано камерою, то подивитися його можна за посиланням, що було би в паперовому повідомленні. Переконайтесь в автопаці, скоріше за все в вашому аакаунті Department of Justice Drivers license and vehicle registration hold.Ви можете зняти цю заборону зателефонувавши департамент ов джастіс і сплативши штраф. Вам видадуть release from hold за червоною печаткою. З цим листом до автопаку відновити права. Reinstate DL
22 Jan 2023, 08:02
224768/235210
about an hour ago