Українська Манітоба
-
ну є бактеріальна та вірусна пневмонія
-
Ну тут вже залежить від резистентності до даного антибіотика, комусь помогає, комусь ні 🤷🏻♀️
-
Кларiтромiцин це з одного ряду, з азiтромiцином. я взагалi за Ципрофлоксацин( але на нього алергiя). Азiтромiцин використовували при ковiд пневмонii👀
-
мені не допоміг цей преднізон та азітроміцин - також була пневмонія…. кларітроміцин допоміг тільки
-
Це дійсно мало для пневмонії. Нам так дитині виписували.....я потім псіхонула і пішла до них, сказала, щоб дали "ось такі то", які я знаю гарно працюють, ще з України, тобто широкого спектру, як був суммамед. І для дорослого 250 це замало, 500 дозування неподільне
-
Хворію вже третій тиждень. Пропив курс з 7 днів антибіотика, потім виписали новий на 10. Всі 500мг були
-
@viktoriacigar, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Джзвонять мені з Роджерс ( 2 роки був на фідо і змінив на бел(вони нічого мені не пропонували гарного) і запропонували 100гб 5ж, 1000 міжнародних хвилин, дзвінки Кан-юс за 35 доларів … де ж ви були раніше з такими пропозиціями
-
Job opportunities U Multicultural is looking for an experienced Ukrainian-speaking reporter to work as a Civic and Community Video Journalist. #job
-
Ага, це від RRC
-
ага
-
Комусь прийшов на пошту CUAET visa survey?
-
У мене шось той лінк не загружається, завтра спробую з ноутбуку
-
300 Stanley St 2049790404 Ростік Найкращій
-
Прийшло
-
Прийшло, хоча я вже повідомляла про зміну статусу))
-
мені дзвонили розпитували шо я роблю з домашнім інтернетом, скільки пристроїв, людей, конкретно сервіси, потокове не потокове, не витримав, послав)
-
Аналогічно
-
Бачу просто картинку що з телефона (Android), що з ноута (Windows).
-
Прийшов
22 Jan 2023, 08:02
224864/240256
about an hour ago