Українська Манітоба
-
Як завжди у всьому винна теща ))) P.S. Без образ. Просто пожартувати хотів
-
Нічого і не приходить. Там написано, що це для того, щоб вони могли краще планувати свою роботу. Тобто заповнення цієї форми не гарантує житло по приїзду. Але значно підвищує шанси))
-
Маю на увазі автоматизовану відповідь, яку зазвичай надсилає сервій Google форми. В цьому листі міститься копія ваших відповідей
-
Ні, вони не завжди приходять. Лише якщо автор виставив це у налаштуваннях. У цій анкеті не приходить
-
Доброго дня/ ночі! Дуже багато інформації і не можу виділити для себе ту яка мені дійсно потрібна... Я ще не у Канаді, але планую туди їхати робити, а потім поступати до університету. Якщо вам не тяжко, можете будь ласка відповісти на питання: Що я повинен обов'язково знати до прибуття у Вінніпег? Куди я повинен записатися аби облегчити собі перші місяці життя там? І які документи я повинен обов'язково взяти? І якщо є якісь (лайфхаки), розкажіть будь ласка) Велике дякую!!😊
-
Я знаю вже про отель, про прибуття до аеропорта і що там робити треба, та також про волонтерів які там знаходяться)
-
Вітаємо, Iryna 🙏🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тільки два останні, про які оголосили: побудова мікрорайону на 4 тис квартир у районі Polo park та сама реконструкція Polo park mall. Так само повна реконструкція Garden City Mall та забудова навколо торгового центру. У загальній кількості ці два проекти дадуть понад 7 тис квартир, перепланування молів на сучасний концепт і багато іншого.
-
Вітаємо, Юлия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Друзі, підкажіть, якщо загубилася картка проїздна, її можна поновити по тому листу що ми отримували?