Українська Манітоба
-
Вітаємо, Iryna 🙏🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Тільки два останні, про які оголосили: побудова мікрорайону на 4 тис квартир у районі Polo park та сама реконструкція Polo park mall. Так само повна реконструкція Garden City Mall та забудова навколо торгового центру. У загальній кількості ці два проекти дадуть понад 7 тис квартир, перепланування молів на сучасний концепт і багато іншого.
-
Вітаємо, Юлия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Друзі, підкажіть, якщо загубилася картка проїздна, її можна поновити по тому листу що ми отримували?
-
Вітаємо, Інна Шенкнехт! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
І не потрібно подавати отого листа який при оформлені нам приходив?
-
Можна поміняти по паспорту. 5 хвилин часу і 5$ за нову картку
-
Ні, просто паспорт
-
На підприємстві де я працюю шукають робочих на зборку гірничого обладнання. Має бути хоча б базова англійська для проходження інтерв'ю та якийсь досвід роботи з інструментом. Бажано мати власне авто. Робота в теплому цеху. www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/manufacturing/R0047736/
-
Отримав кілька повідомлень у приват від невідомих людей, які звинувачують адмінів наших ТГ каналів, що ми не помагаємо ЗСУ, а тільки постимо у соцмережах. Я особисто доводити нічого не буду, ті, хто хочуть, можуть погуглити та побачити, скільки грошей було зібрано українською комюніті у Манітобі від початку війни.