Українська Манітоба
-
🎓 Онлайн-навчання для початківців і тих, хто хоче спробувати себе в фотографії! 📸 Навчу працювати з фотоапаратом, налаштовувати світло, створювати стильні знімки та обробляти їх. ✅ Легко, доступно, з нуля! 📅 Запишись на навчання
-
Поділіться чим історія закінчилась? 🤨 все ок ?
-
Фух 😅 насміялася в голос, поки пила каву😁 Проспала вчора весь вакцина 💉battle:) Барсуків шкода… Людина як «працює» в вірусо-бактеріальному середовищі 24/7, можу сказати що дуже залежить від вашого імунітету/стійкості організму до вірусів та бактерій. З віком ми стаємо більш вразливими, імунітет паде це не секрет, тому хтось обирає вакцину хтось більш натуральні шляхи, і то і то ок, аби працювало/помогало і всі були здорові 🤗
-
Ви вже евалювати свій диплом?
-
Він повинен бути прийти але я ж в лікарні Я зараз не можу взагалі нічого мені не доваляти ні до чого мені хоч би вичухатися бо в мене там якийсь згусток в голові бояться удару типу інсульту
-
‼️🔈Идёт набор сотрудников для работы на Bybit/Binance🔈‼️ 🕒Гибкий график🕒 💸Достойная оплата💸 😼Берём без опыта😼 👨🏻🏫Предоставляем бесплатное обучение👩🏫 📩Если интересно пишите + в личные сообщения📩
-
Про наболівше… “Enough is enough. Our government is …. to bring nurses back into the public system” Не знаю якім чином вони це зроблять, цікаво подивитись…