Українська Манітоба
-
Дякую! Morgan Stanley) там зараз немає падіння, він просто нормально росте і я їх обрала як компанію для регулярних інвестицій незалежно від ціни
-
Там мінуси вже просто півтора місяці. Просто мені здається, тримати їх далі трошки нелогічно
-
Заяву про нові пілотні програми імміграції до Канади зробив особисто профільний міністр Марк Міллер. Участь у проєктах забезпечить іммігрантам отримання постійного виду на проживання. Марк Міллер, міністр у справах імміграції, біженців та громадянства, оголосив про запуск пілотних програм з імміграції до сільських та франкомовних громад Канади. Чиновник також уточнив, які регіони та громади включені до програми. Це населені пункти, переїзд до яких не лише дасть іммігрантам роботу за професією, а й забезпечить вид на проживання. В свою чергу території зможуть сподіватися, що прибулі через короткий час не виїдуть. Так що, програми «Імміграція до сільських громад» (RNIP) та «Імміграція до франкомовних громад» (FCIP) взаємовигідні. «Кожна вибрана громада представлена місцевою організацією з економічного розвитку, яка буде співпрацювати з IRCC. Це необхідно, щоб виявити найбільш гостро потребуючі у робочій силі громади, визначити надійних роботодавців та рекомендувати IRCC відповідних кандидатів для отримання постійного виду на проживання», – йдеться на сайті міністерства. RCC розпочала навчання представників організацій з економічного розвитку. Громади нададуть детальну інформацію та уточнять терміни, коли роботодавці та потенційні кандидати на отримання постійного виду на проживання зможуть подати заявку, уточнюється у прес-релізі (перелік населених пунктів дивіться нижче). Учасники пілотного проєкту з імміграції в сільські спільноти (RCIP): Округ Пікто, Нью-Брансвік Північна бухта, Онтаріо Садбері, Онтаріо Тіммінс, Онтаріо Су-Сент-Марі, Онтаріо Тандер-Бей, Онтаріо Steinbach, Манітоба Альтона/Рейнланд, Манітоба Брендон, Манітоба Елкчав, Саскачеван Кларешолм, Альберта Західний Кутеней, Британська Колумбія Північний Оканаган Шусвап, Британська Колумбія Мирний Ліард, Британська Колумбія Учасники проекту з імміграції франкомовних спільнот (FCIP): Півострів Акадія, Нью-Брансвік Садбері, Онтаріо Тіммінс, Онтаріо Покращений Східний регіон, Онтаріо Сен-П'єр-Жоліс, Манітоба Келовна, Британська Колумбія.
-
Так, розумію, я хочу їх продати не тому що мені тривожно, а з раціональних причин мутних перспектив, коли є декілька інших менш волатильних варіантів
-
Так, штати «сильно перебивають» зарплатами 😬 Багато хто не хоче робити за канадські «копійки»😁
-
Топи я купую недорогі в різних магазинах від волмарта до giant tiger $10, $20… Штани беру подорожче від $50 до $100, тоді і довше носяться, і краще сидять, купую в спец магазинах по юніформам, в Вінні 100% є такі, погугліть. Бренд Koi, Figs добре носяться або навіть коламбія в спорт чекі купляла:) www.dailyscrubs.ca/catalog.php?category=19 www.marks.com/en/cat/workwear/ppe-healthwear/scrubs-DC3000615.html?rrec=true&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA4-y8BhC3ARIsAHmjC_HJqMaOtOhC2wP4JJFW9BzLZzvRCpKoL-jj3_xk1xn2LFJJc47BsfYaAvtaEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&store=300 Якість треба дивитись є 100% бавовна, є полієстер і то і то ок носиться, то вже залежить від особистих преференцій:)
-
Так в Тесли проблеми з роботаксі - Маск постійно обіцяє покращити автопілот, але постійно відкладають його повне завершення в той час як гугл-кар і дженерл моторз вже отримали ліцензії і їздять. Там теж не все так гарно, але вони випереджають Теслу в цьому. Ось приклади статей на CNN і незадоволення інвесторів: www.cnn.com/2024/10/15/business/elon-musk-robotaxi-nightcap/index.html www.cnn.com/2024/10/10/business/elon-musk-tesla-robotaxis/index.html www.cnn.com/2024/10/10/business/elon-musk-tesla-robotaxi-event/index.html
-
Заїдали вже ці «великі небрати»:
-
Прошу
-
Дякую!