Українська Манітоба
-
Вітаю шановні! На компанію де я працюю відкрилась вакансія Install & Repair Technician. Ви будете підключати інтернет/тв/телефони клієнтам по Манітобі. Робота з міста Lockport або Steinbach. Надається машина (до офісу добираєтесь своєю машиною), усі потрібні інструменти та оплачуваний трейнінг (3 тижні). Досвід необовʼязковий. Після тренінгу ви працюєте самостійно. Потрібна англійська на розмовному рівні, так як вам доведеться спілкуватись з клієнтами та пояснювати як працює наш сервіс. Зарплата $20. У нас вже працюють декілька українців. Через компанію можна подаватись на PR. Роботи багато, є овертайми. В середньому 100 годин bi-weekly. Але можна і більше при бажанні. Робота переважно в приміщенні, але треба і на вулиці працювати. За деталями звертайтесь в приват, я дам лінк на наш веб-сайт та можу відповісти на деякі питання. #work #job #робота
-
Привіт! Таке питання, зараз мій друг, хоче подаватись на провінційну програму, вже буде 6 місяців відпрацовано, паспорт ще дійсний, а коли закінчиться, що робити? Коли немає дійсного паспорту, нема і пр. Що робити коли закінчиться дійсний паспорт, новий не зможе отримати, нема війскових документів. Хто стикався з такою халепою? Порадьте що робити в такому разі?
-
Хто питав про сюрпрайз бег? Здається @allalshk Ось таки 7 дональдсів з Tim Hortons отримала сьогодні. Замовляла за $5 в аплікації Too Good To Go. Поряд на фото ще 2 корисні аплікації: Flashfood — залишки їжі за недорого з суперів, Flipp — щотижневі флаєри з різних магазинів.
-
Як вам ? Тверді ? В тімс вони вже не першої свіжості , тому що їх не на місті роблять. Меня з мого тімса завжди дуже черстві потраплялися . І я вирішив що краще купити 4 штук за 5 баксіа , але свіжі , ніж 7 але трошки уставші Флєшфуд - то прям полювання . І обовʼязково треба перевіряти ціни . Іноді десь по місту буде свіже дешевше , ніж там полумертве . Фліпп шікарний додаток . Багато супермаркетів роблять прайс матч. Взяли собі корзину всього що треба , перевірили у фліп, чи є десь воно за знижкою - показали касиру , отримали ціну яку в додатку