Українська Манітоба
-
Отримав кілька повідомлень у приват від невідомих людей, які звинувачують адмінів наших ТГ каналів, що ми не помагаємо ЗСУ, а тільки постимо у соцмережах. Я особисто доводити нічого не буду, ті, хто хочуть, можуть погуглити та побачити, скільки грошей було зібрано українською комюніті у Манітобі від початку війни.
-
Не забуваємо про масштаби та потужність російської іпсо
-
Ці «невідомі» люди - вказали свої реквізити та фіо, тобто я. Як вже я казав - одне діло проукраїнська позиція, друге діло реальні вчинки - війна не закінчилась і за допомогою до мене досі періодично звертаються. Найпростіше - заборонити усім, ніж перевіряти хто шахрай , а хто ні. І пишіть правду - ви отримали запит на збір, а звинувачення вже як наслідок. На все добре.
-
Ну а ви вводите людей в оману, за наклеп також є відповідальність. Резквіщити ж мої є - так що можете подати на мене в суд. Але це буде дуже кумедно - перевіряти хто шахрай , а хто ні - у вас немає часу , а на те щоб відстояти свою правоту, завжди знається, парадокс. Мені все зрозуміло - я видаляюсь.
-
-
Скажіть, будь ласка, хто вже здавав celpip, як довго надходить результат після іспиту? І ще цікавить, якось обговорювали, що у celpip загальну оцінку ставлять за найменшою оцінкою по одному з модулей, а коли сабмітиш бали за англійську, там можно вказувати, що, наприклад, один з модулей на 5, а три інші на 4?
-
Додай хештеги. Робота, job
-
Всім привіт!я сьогодні прилетіла до Вінніпегу, оформлюю документи. Підкажіть, Manitoba health card і insuarance - це одне і теж?