Українська Манітоба
-
Так, і вони щє не пенсійного віку?🤔
-
Чому? З кількох українок в мене на роботі є Галина та Людмила))
-
Зате чоловіки з найбільш дефолтними іменами у розділі «неміцний шлюб»
-
Але в принципі все логічно З такой малишкой як я дуже важко залишатись психічно вміняємим, тому заметчитись зі мною є шанс тільки у чоловіків на імʼя Єрмолай, яких на весь континент дві с половиною штуки, а не Єрмолаям пізда
-
Може, це скорочено від Панкреатит
-
А Ізяславів, Казимірів, Лаврів і Спартаків шо, зустрічала? 🙃
-
Та ну я ж не це на увазі мала. Просто якось мені ніде не зустрічалися люди з такими іменами, типу максимум знаєш Галина то поважного віку вчителька в школі, чи от Людмилою одну з моїх бабусь звали. Для порівняння навколо дофігаліард Карин, Кристин, Анастасій і Катерин 🙃
-
Враховуючи що тобі щось там до 30 і я для тебе пенсія
-
Йде колообіг імен, а часом вистрілюють між генераціями. Хлопчиків Максимів зараз чимало, але коли свого так називала, то чоловікові баба казала, що ім'я як в діда старого.
-
Я куди не прийду, так обов'язково ще 1 Ольга там буде 🙈
-
Мія! Я бачила вже дофіга маленьких дівчат з іменем Мія! І собак теж 🫠
-
А взагалі, ти почекай щє пару років і я вже буду не до 30 🥲
-
Блін ну це дженерейшн такий Зараз малі одні Леви, Тимофії, Емми і Амелії Наші імена будуть здаватись їм рідкістю)
-
Довгий і слизький шлях до PR
-
В мене в групі на англійській Ольга з Колумбії) Звісно, я їй в перший же день розказала, що в нас таке ім'я поширене також)))
-
Оксана а чого ви видалили своє повідомлення де казали що я шось там неприємна особа яка матюкається😭😂 Я таке перечитую як комплімент (Я не обідилась, це просто було прікольно, я отвічаю)
-
О, побачили))
-
Давай я тобі скажу: ти дуууже врєдна особа яка матюкається, прям мій соулмейт в цьому чаті 🥰
-
Не всі родичи приємні, але вже які є
-
Я ж навіть не подякувала! Дякую! Той салатовий кружечок із "о" такий не гарний... Недобублик)) Я взагалі не розумію тих, хто не може котика чи квіточку поставити на аву, а сама така ж 😁
22 Jan 2023, 08:02
225348/234546
less than a minute ago