Українська Манітоба
-
мені його бабуня розповідала але мене завжди тригерив Кіндрат 😅
-
білі мухи налетіли))
-
проте я писала не про лоукости) у Дніпрі (мабуть, найдорожчий аеропорт України) їх просто не було то регулярні рейси)) але ж зрозуміло, чому саме такі ото рейси були)) ще й за страшенні кошти
-
та оно прямо зараз у них розпродаж Варшава - Лондон ➡️ від 20EUR (від 11EUR для членів Wizz club) Краків - Болонья ➡️ від 20EUR (від 11EUR для членів Wizz club) Познань - Рим ➡️ від 20EUR (від 11EUR для членів Wizz club)
-
Там всі волають на мене, я хотіла купити хот-дог і мене майже віддали під суд)
-
я так із Варшави літала до Парижу чи Відню зранку-вранці а ти вже в аеропорту готуєшся зустрітись із прекрасним)) сумно було - це коли ввечері того ж дня треба було вертатись 😢
-
Маю сказати, коли в чаті якийсь двіж, мені набагато продуктивніше працюється, дуже дякую вам всім за вклад в мою роботу 🤭
-
З Кракова був прекрасний, суперранковий рейнерівський рейс на Мальту за близько 30 євро 😐 це коли ти о 5 ранку в аеропорту Кракова, а о 9 - в аеропорту раю. Якби я знала, що житиму так далеко, злітала б ще пару разів до)
-
Шукаєте вигідну пропозицію для сімейного відпочинку на Карибах - звертайтесь до туроператорів та турагентів, які ліцензовані в Канаді та які мають страхування бізнесу. Інакше будете в ситуаціях, схожих на цю, коли люди купляють тури за тисячі доларів в "агентів" з Інстаграму та Телеграму.
-
влітку - це пекельне пекло, особливо в самому центрі їй богу, але там кам'яна сковорідка але мені, мабуть, пощастило із компанією, і в кафешках/на вулиці було досить мало туристів... одного разу був дощ...навіть не так...дощара прямо...от тоді взагалі було чудово, і всюди зустрічали приємно, бо ж мало відвідувачів і так😂 але декілька разів цілеспрямовано в Оперу літала. Тому...я була відповідно налаштована))
-
In 2024, first-time home buyers in Canada can claim up to $10,000 in the Home Buyers' Tax Credit (HBTC). The HBTC is a non-refundable tax credit that helps offset the costs of buying a first home. How to claim Enter $10,000 on line 31270 of your tax return You can split the credit with your spouse or common-law partner, but the total claimed cannot be more than $10,000