Українська Манітоба
-
Боже дядя не плачте ЦЕ ШУТКА
-
Яке вам діло яка у мене аватарка?)
-
Людям з такими аватарками тут не раді🫵🏼
-
Доброго,можна,8 CAD якщо не помиляюсь
-
Серйозно? Відчуваю себе останньою сволотою, бо насправді ж (десь в глибині душі) бажаю людині щастя здоровʼя і щоб все склалося якнайкраще, а насправді (більш на поверхні душі) радію, бо це значить що моя майстер манікюру не буде переізжати туди в березні!!! А вона збиралась, бо каже в Манітобі зараз голяк через дуже високий прохідний бал (зараз мене адміни сцаними тряпками погонять в чат по іміграціі 😂)
-
Так там злітна така завжди…від забудовника до останнього власника 🙈
-
Якраз хотіла взяти в прокат ковзани. Чула, там на Форкс за ними велика черга
-
Може я тоді ще навіть працювала)
-
Я останнього разу відлітала і прилітала до нього восени 2021го Завжди було так жорстко, коли по злітній вже їде, майже летить, а в думках наче ото в поїзді торохтить від тієї злітної 🤪 Я ще тоді була здивована, що як те Люфтваффе так калічно збудували оте все…а виявилося, що якраз для військового аеропорту це саме те що треба 🙈
-
Ой будь ласка не треба ще і сюди)
-
та там уже в тому чаті про все на світі.. з останнього - прикордонники України та права при виїзді з України за кордон
-
Станом на зараз я такої ж думки як і ваш мастер манікюру
-
Це в імміграційний чат
-
Йомайо.
-
youtu.be/oYUI4hu950w?si=R-1hOndzioj3nHin
-
Я жила в готелі в Вінні, де всюди були його картини по готелю і в номерах. І я така: ось, а це ж Ентоні, я на нього підписана. Ще написала йому, спитала: це твої фото висять? Він: yes, it's me! Прикольно було)
-
вибачте, не буду )
-
Не зазивайте ще й сюди оце…бо почнеться… Із першоджерелами точно тоді не розберемось 🌚
-
першоджерела тут наче тихенько сидять вже, але там ще ні)
-
Бо імміграція починається з еміграції. Чого воно гіфку від тексту відірвало?
22 Jan 2023, 08:02
225607/238973
5 minutes ago