Українська Манітоба
-
Я останнього разу відлітала і прилітала до нього восени 2021го Завжди було так жорстко, коли по злітній вже їде, майже летить, а в думках наче ото в поїзді торохтить від тієї злітної 🤪 Я ще тоді була здивована, що як те Люфтваффе так калічно збудували оте все…а виявилося, що якраз для військового аеропорту це саме те що треба 🙈
-
Ой будь ласка не треба ще і сюди)
-
та там уже в тому чаті про все на світі.. з останнього - прикордонники України та права при виїзді з України за кордон
-
Станом на зараз я такої ж думки як і ваш мастер манікюру
-
Це в імміграційний чат
-
Йомайо.
-
youtu.be/oYUI4hu950w?si=R-1hOndzioj3nHin
-
Я жила в готелі в Вінні, де всюди були його картини по готелю і в номерах. І я така: ось, а це ж Ентоні, я на нього підписана. Ще написала йому, спитала: це твої фото висять? Він: yes, it's me! Прикольно було)
-
вибачте, не буду )
-
Не зазивайте ще й сюди оце…бо почнеться… Із першоджерелами точно тоді не розберемось 🌚
-
першоджерела тут наче тихенько сидять вже, але там ще ні)
-
Бо імміграція починається з еміграції. Чого воно гіфку від тексту відірвало?
-
Вінніпег топчик! vm.tiktok.com/ZMkVHB8Bw/,любимо там кататись на ковзанах :)
-
все логічно)
-
Це лише поки в неї щось важке не прилетить зі сторони премʼєра… stay tuned! 🙂
-
Доброго вечора, чи потрібно перекладати вручну документи для евалюації wes (диплом/силабус)
-
Тобто спочатку потрібно вручну перекладати, затверджувати а потім вже це надсилати на евалюацію до wes
-
як ви думаєте, якщо у вас диплом та додаток український, то як вам WES зробить ваш report? звичайно потрібен переклад.
-
До Wes ваш диплом надсилає апостиль(якщо він український). У них же можна замовити і переклад і тоді вам вже не треба нічого робити, хіба створити акаунт і надати номер апостилю. Якщо ви хочете трохи зекономити і вже маєте затверджені переклади, то можете завантажити їх, WES таке прийме, бо я так зробила.
-
та вручну не вручну, треба переклад
22 Jan 2023, 08:02
225615/238768
5 minutes ago