Українська Манітоба
-
Хардкорно А хтось залізав і скидував всі валізи, а у черзі хтось такий , а передайте мені ось тууууууууууу валізку 🤣
-
Йох 🤣
-
📄 Які документи потрібно оновити після отримання нового дозволу на роботу (Work Permit): 1. 📋 Номер соціального страхування (SIN) 🔄 Оновіть SIN у Service Canada, адже він прив’язаний до терміну дії вашого дозволу на роботу. 2. 🩺 Медична картка (OHIP) Перевірте, чи залишається ваше медичне покриття активним, та оновіть дані в ServiceOntario. 3. 💳 Банківські рахунки Повідомте банк про оновлення Work Permit, особливо якщо ваш рахунок прив’язаний до статусу проживання. 4. 📂 Документи роботодавця Передайте оновлений дозвіл на роботу роботодавцю для дотримання трудового законодавства. 5. 🧾 Податкова служба Канади (CRA) Оновіть свій статус у CRA, якщо дозвіл на роботу впливає на ваші податкові зобов’язання. 6. 🎓 Навчальні заклади Якщо ви навчаєтесь, повідомте навчальний заклад про оновлення Work Permit, адже це може вплинути на ваш статус студента або дозволи на роботу. 7. 📦 Інші послуги чи членства Перевірте страхові поліси, абонементи у спортзал чи інші послуги, які можуть бути прив’язані до вашого статусу проживання. 📝 Памʼятка: • 🗂️ Збережіть копії попереднього Work Permit, оскільки вони можуть знадобитися для майбутніх імміграційних процесів або подачі на PR.
-
Користуючись можливістю хочу розмістити рекламу. Локальний бізнес, створений у Манітобі. Elloria – Революція в догляді за собою! 🌿 🔹 Максимальний комфорт, надійний захист та турбота про здоров’я – ось що робить Elloria Ultra Thin незамінним вибором для кожного дня. Наші прокладки ультратонкі, гіпоалергенні та неймовірно зручні, адже ми розуміємо, наскільки важливо почуватися впевнено та комфортно в будь-якій ситуації. ✔ Висока абсорбція – до 470 мл рідини, без протікань та дискомфорту ✔ Гіпоалергенний склад – безпечний навіть для найчутливішої шкіри ✔ Дихаючий матеріал – відчуття свіжості та легкості протягом усього дня ✔ Тонкі та непомітні – чудово підходять під будь-який одяг ✔ Екологічна упаковка – турбуємось не лише про комфорт, а й про довкілля 💙 Обирайте надійний захист без компромісів! 🎁 Спеціальні знижки для нових клієнтів – скануйте QR-код на упаковці! 🛒 Замовляйте прямо зараз 👉 elloria.ca/ Elloria – баланс між комфортом, захистом та турботою про довкілля! Не дозволяйте незручностям впливати на ваш день! Обирайте Elloria Ultra Thin, щоб завжди почуватися впевнено, незалежно від обставин. Розкажіть думку про веб сайт та дизайн. Розробляв з нуля всю систему це backend, frontend спеціально для Elloria. Дякую за публікацію
-
Так і це тоже)) Пізніше я додам відповідні дані )) Дуже сильно спішив і не все додав
-
Так я відключив це)) Тимчасово) Тому що вони не головними це футер на який ніхто не звертає уваги ))
-
Такій собі жарт:) Я он встала водички попити а там… І це вам не жарти, ледве відбилась 😁
-
Мені було важливо зробити рекламу сьогодні о 10 вечора. Це не помилка, це просто не додана інформація, яка завтра уже буде виправлена.
-
Доброго вечора, підкажіть будь- ласка, чи є хтось у групі у кого 16 річні діти самостійно їздили в Україну? Потрібна консультація))