Українська Манітоба
-
Так я відключив це)) Тимчасово) Тому що вони не головними це футер на який ніхто не звертає уваги ))
-
Такій собі жарт:) Я он встала водички попити а там… І це вам не жарти, ледве відбилась 😁
-
Ну по-перше якщо покрутити до підвалу то оці три продукти нікуди не ведуть, але мають досить дивні лінки.
-
Незважаючи на це, це мій найулюбленіший аеропорт❤️🔥
-
Мені було важливо зробити рекламу сьогодні о 10 вечора. Це не помилка, це просто не додана інформація, яка завтра уже буде виправлена.
-
то може спочатку допрацювати а потім показувати? тим паче шо на сайті всього 3 товари, не 300
-
Доброго вечора, підкажіть будь- ласка, чи є хтось у групі у кого 16 річні діти самостійно їздили в Україну? Потрібна консультація))
-
відступи пішли гуляти, кнопка не працює. Коротше, сире щє, нема шо оцінювати
-
Я вам вдячний за Вашу думку. Я про ці проблеми знаю, надіявся що ви може ще щось найдете ) Дякую вам )
-
нащо тоді було думку питати ><
-
Деяка інформація не відповідає дійсності так як ще не обновлена
-
Вже є мілліон щасливих клієнтів😄 і відгуки від 2021. Не викликає довіри такі фейки
-
Зрозуміло, дякую за інформацію. Буде виправлено це все
-
"татко, ми уїжджаємо". В цілому, якщо це Ваш перший сайт в житті то окей, це досить непоганий макет, але треба допилювати і якісно тестувати.
-
Оо то один з моїх самих улюблених, у них фантастичний lounge, більший ніж деякі аеропорти. Хоча у старому він мені більше подобався;-)
-
Я б сказала що це сектор приз на барабані
-
Я там була в 2020 році двічі і обидва рази мої пересадки були шось типу по 10 - 11 годин і мені було незручно. У мене не було доступу в якісь там преміум секції чи шось таке, тому мої враження це враження звичайного смертного. Так, красиво, але у мене було враження що це просто якись здоровенний трц з парковкою для літаків. Місць шоб тупо посидіти було досить мало, тож дуже багато людей сиділи просто на підлозі, і це в часи ковіду, коли навантаження на цей аеропорт було значно знижене, боюсь уявити шо там зараз. Розетки теж всі були окуповані. Інформаційні табло та різні вказівники були майже непомітні за вивісками магазинів. Окремий стрес це встигнути добігти в інший кінець аеропорту коли на табло нарешті показало з якого гейту буде твій рейс.
-
Так все, я не буду зараз щє за маркетинг чіплятися а то скажуть шо я душніла 🙈
-
Там щє відео є згенероване AI і навіть ватермарка не прибрана)))
-
Ого! Я в Туреччині не була. Вийти погуляти десь у місто на кілька годин там не зручно?
22 Jan 2023, 08:02
225658/238645
2 minutes ago