Українська Манітоба
-
Там якісь панельки наверх вставляли щоб трималось
-
В нас не вийшло, але декілька наших сусідів змогли
-
Ну в мене вікно горизонтально відкривається а не вертикально, я не знаю чи в таке можна встановити
-
Гуде як атомний реактор
-
старались цілком українське слово згідно Академічного тлумачного словника.
-
Ну в нас такий стояв, то в особливо жаркі дні, якщо він дув годин 8, то було краще
-
То ж кажу. Шо голова скорше від нього боліла ніж від спеки)))
-
В зимку -40, влітку +40🤔.. хоча зараз зима і погода 👍..
-
Голова зазвичай починає боліти від зневоднення. Hydration, Hydration, Hydration
-
Можна піти до лендлорду, та запитати, чи є можливість встановити кондиціонер. Часом допомогає. Це безкоштовно для тенанта
-
Не втримався і поцікавився скільки коштує «допомога із заповненням».😅 CUAET треба продовжувати, у людей бізнес тільки пішов у гору.
-
Комусь чиясь лінь-це бізнес. В Італії знайомий 500€ на початку заплатив.
-
Ну блін. Багатьом реально хочеться заплатити, ніж почитати інструкцію 10 хв. Так шо це логічно. Є попит, є пропозиція) Типу якщо заплатив, то гарантія😁
-
Доброго дня. То ці виплати впливають потім при виробленні PR ? Якщо ні , то , куда треба звертатись і , що для цього потрібно ? (ми сім'я - я, чоловік, доця)
-
Ні. не впливають. Все ж написано, як і що робити. Прокрутіть вище
-
до такого вже докопуватись,вони ж не шахраї,надають послугу.Це не запис на біо у львові
-
Вітаємо, Valerii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Привіт Хтось може порекомендувати хорошого сімейного лікаря? Не обов‘язково україномовного, але якщо є такий, то було б файно) Дякую
-
На садок ще раз подавайте. Не знаю яка буде знижка, але щось може скинуть. Тільки робіть за пару днів до кінця першої
-
їжа, хата, авто страховка і бензин, комуналка, ну і скоро добавиться садочок, субсидія скінчиться
22 Jan 2023, 08:02
22565/238479
5 minutes ago