Українська Манітоба
-
Ні, не отримує пенсію, вона ще не на пенсії, ніяких державних українських виплат не отримує. Та й взагалі на картці 0грн, 0коп, деколи я можу перевести пару тисяч і всі на тому надходження.
-
Я ж кажу, потужно викрили фінансові потоки головних терористів! Немає чим займатися більше
-
Дружині так рахунок заблокував приват. Вона гроші мамі переводила, за протидію тероризму заблокували їй рахунок. 😂
-
Так, просто перейдіть на інший банк.
-
У неї одна українська картка. Я їй пересилаю періодично зі своєї української. Та вже думаю над оформленням Моно для неї.
-
Ну то навіщо їй та картка) особливо якщо мама в Німеччині. банк буде вимагати ідентифікацію та може блокувати рахунки.
-
Так які там раз в 2 роки?! Кожні 3 місяці... в нашому випадку
-
Якщо це не для пенсії, моно найкращий варіант)
-
Просто через Приват робляться ще різні додаткові сервіси, такі як електронні підписи та ключі, тому так, вони задовбують тою авторизацією.
-
Черга вже виросла до години - півтори
-
Різні люди
-
Шо там по бетховену роздають?
-
Одни азіати чи різні люди? Канешно, всім хочется токен безкоштовно
-
оплата чеком? ДАвайте деталі тут, не треба приват
-
Усім привіт🙋♀️ Пропоную працю на дому , переписувати текста у word (телефону або пк) . Цікаво і не тяжко . Кого цікавить пишіть особисті повідомлення все розповім .
-
@iiiooo333 хоче кікнути Наталия Сикач з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@levchuk_mariya, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Canada holds its breath, waits to see details of Trump's promised tariffs. www.cbc.ca/news/politics/trump-tariffs-canada-february-1-1.7447829
-
Шукаю порядних сусідку/сусіда у 2 bedroom апартаменти. Житловий комплекс у районі St.Vital (571 St. Anne’s Rd). Умови проживання гарні, зручна транспортна розвʼязка, поруч автобусні зупинки (найближча саме поруч із житловим комплексом), торговий центр, кінотеатр, продуктові і будівельний супермаркети, заправка і мийка для машин. В житловому комплексі є фітнес кімната, більярдна, кімнати для відпочинку і маленька бібліотека. По 3 пральні кімнати на кожному поверсі (з цим проблем немає). Парковка на вулиці по периметру комплексу, ведеться відеозапис. Район затишний і безпечний. Поруч паркові зони, річка, місця для відпочинку, пішохідних і вело прогулянок. Курії палять на вулиці. Серед сусідів є українці, які працюють з податками, в імміграційній та бьюті сферах (це у вартість не входить, звичайно, 🤭 але матимете нові звʼязки і спеціалістів поруч). Вартість - 600 доларів на місяць (вода, світло включені).
22 Jan 2023, 08:02
225713/237307
3 minutes ago