Українська Манітоба
-
Що??
-
Victoria хоче кікнути @levchuk_mariya з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Дівчулі, всім привіт) Виїзжаю завтра з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо) Також роблю процедури ❤️
-
Хто ходе по неліцензованим "експертам" і коле собі якісь сумнівні розчини — сам собі дурачок
-
Ольга!!!!!!! Spill the tea!!!!!!
-
Я хочу знать всьо ✍🏼✍🏼✍🏼
-
а шо вже трапилось? Когось поприщіло від бьютімастра з дипломом українського пту?
-
Що там думати, година - і ви з моно рахунком. І картку їй можуть переслати, фізичну. Віртуальна для Гаманця так відразу. Я сама ще тягну цей приват тільки тому що усі рахунки за житло в Україні через нього сплачую. Але якщо вони будуть ото кров пити - витрачу дві години часу і переведу усе до свого Моно. І ба-бай приват
-
Я люблю ботокс, свої накачені губи, це топ оф зе топ, просто обожнюю, але братва таке треба колоти тільки у людей з освітою медика! Пака!
-
А, тю Тоді не інтересно
-
Та не, це я загалом написала. Не знаю що з ким трапилося. Я особисто не хожу колоти щось проти зморшок бо я боягуз. Мені хочаб до дантиста себе якось вмовити підти
-
Вона ще й почала зі мною сперечатись🤣
-
У неї теж комуналка там. І можливо колись підприємство, на яке працювала віддасть борги за півроку чи рік (але це не точно). У будь-якому випадку, Моно як додатковий варіант sounds good. Дякую!
-
З днем очевидних фактів!!!!!
-
Здається кімната в приватному будинку, бейсмент. Близько до Університету. Меблірована. Всі платежі включені. 600$. 204-979-2207 Анатолій
-
У Вінніпезі 3 університети....
-
Доброго дня, дівчата приймаю запис на ЛЮТИЙ 💫🔥 НАРОЩЕННЯ ВІЙ - ВІД 50$ ЛАМІ БРОВІ& ВІЇ - ВІД 50$ БРОВІ ВОСК/ ПІНЦЕТ -15$ БРОВІ ФАРБА/ ХНА-20$ ВСЕ СТИРИЛЬНО🔥 ПРАЦЮЮ 📍 DOWNTOWN 📍 Пишіть DM💌 добавляйтеся в Instagram
-
U of M
-
+ різні їх корпуси
22 Jan 2023, 08:02
225736/237071
21 minutes ago