Українська Манітоба
-
Та не, це я загалом написала. Не знаю що з ким трапилося. Я особисто не хожу колоти щось проти зморшок бо я боягуз. Мені хочаб до дантиста себе якось вмовити підти
-
Вона ще й почала зі мною сперечатись🤣
-
У неї теж комуналка там. І можливо колись підприємство, на яке працювала віддасть борги за півроку чи рік (але це не точно). У будь-якому випадку, Моно як додатковий варіант sounds good. Дякую!
-
З днем очевидних фактів!!!!!
-
Здається кімната в приватному будинку, бейсмент. Близько до Університету. Меблірована. Всі платежі включені. 600$. 204-979-2207 Анатолій
-
У Вінніпезі 3 університети....
-
Доброго дня, дівчата приймаю запис на ЛЮТИЙ 💫🔥 НАРОЩЕННЯ ВІЙ - ВІД 50$ ЛАМІ БРОВІ& ВІЇ - ВІД 50$ БРОВІ ВОСК/ ПІНЦЕТ -15$ БРОВІ ФАРБА/ ХНА-20$ ВСЕ СТИРИЛЬНО🔥 ПРАЦЮЮ 📍 DOWNTOWN 📍 Пишіть DM💌 добавляйтеся в Instagram
-
U of M
-
+ різні їх корпуси
-
Там якiсь додатковi мита Трамп вигадав
-
кудись магахлопці зникли і не пояснюють. Мабуть в екстазі від тарифів і не можуть порахувати скільки біткойнів впало в кишеню
-
Здається трохи більше: 1. University of Manitoba. 2. University of Winnipeg. 3. Canadian Mennonite University. 4. Université de Saint-Boniface. 5. Manitoba Institute of Trades and Technology (не знаю тільки чи цей заклад рахується).
-
третій також але там можна отримати ступінь по теології і ще якусь типу артс
-
Останній #5 більше як коледж чи ПТУ. Але там добре вчать робочих професій.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка як звʼязатися з CRA ? Який номер телефону і в які години реально додзвонитися? Дякую Email до них неможливо надіслати.
-
Як мінімум в назві є University 😎
-
Доброго вечора усім, мою мати відправили в lay off з макдона, чи є люди в чаті хто працює на заводах у Вінніпезі і там зараз є набор щоб податися?
-
Підкажіть будь ласка як правильно називається сайт де можливо взяти інформацію про навчання (апрентіоншіп)?
-
www.gov.mb.ca/aesi/apprenticeship/
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, якщо робити дитині новий закордонний паспорт ( молодше 12), робитиме мама дитини. Чи треба військового квитка батька на цей процес? Чи тільки мами і дитини? Мене сконфʼюзило ось це на сайті
22 Jan 2023, 08:02
225747/237126
43 minutes ago