Українська Манітоба
-
Флюконазол ніколи не був антибіотиком і взагалі ніяк не показаний при циститі. Далеко не кожний цистит потребує антибіотикотерапії. Уросептиків повно всяких у вільному доступі є, клюква у різних концентраціях і все, на чому написано, що воно призначене для дезинфекції сечовидільної системи (комбінації всяких трав також можуть бути)
-
Якщо впевненi в дiагнозi вам потрiбно фосфомiцин 3гр одноразово. Треба дiстати рецепт.
-
Вітаємо, Natalia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ні, я маю на увазі, чи хтось перевіряє, чи канадський це продукт дійсно чи просто замовили на аліекспресі товарі і наклеїли позначку?
-
А хто це перевіряє і видає позначки такі?
-
Cranberry juice наше все при циститі;)
-
👉 Різниця між "Made in Canada" та "Product of Canada": "Made in Canada" (Зроблено в Канаді) ✔ Щонайменше 51% загальних прямих витрат на виробництво або виготовлення були здійснені в Канаді. ✔ Поруч із позначкою "Made in Canada" повинне бути уточнення (наприклад, "з імпортованих матеріалів"). "Product of Canada" (Продукт Канади) ✔ Щонайменше 98% загальних прямих витрат на виробництво або виготовлення були здійснені в Канаді. Це означає, що "Product of Canada" свідчить про майже повністю канадське походження товару, тоді як "Made in Canada" допускає використання значної частини імпортних компонентів.
-
Привіт, нагадайте як сплатити оті 55 доларів за драйвер лайсенс? Прийшов лист на 3 аркуші де написано що треба сплатити але не бачу як то робити 🤣 У мене аутоматік пейментс але я так розумію то за преміум а 55 як платити?
-
Дякую!
-
The Competition Bureau ("Bureau") is an independent law enforcement agency that contributes to the prosperity of Canadians by protecting and promoting competitive markets and enabling informed consumer choice. competition-bureau.canada.ca/how-we-foster-competition/education-and-outreach/publications/product-canada-and-made-canada-claims
-
Дяка!