Українська Манітоба
-
Я б охарактеризувала то інакше, але най буде)
-
Чи є якийсь часовий проміжок, за який після снігопаду треба відкинути сніг з доріжок перед домом щоб не штрафували?
-
Все буде добре. Ми тут всi опинились не просто так. Не знаю навiщо, але це доля, ми впораємося.
-
сьогодні молитися, на пр, завтра на грін карту, потім на щось... ми ж українці з потужним паспортом, навіщо хвилюватися
-
та де Дніпро і кручі, вишневий садок біля хати. Чи це не те, що усі полюбляють?
-
Це ви про шо? І де ж справжній дім?
-
Бля я угараю в які кончені часи я живу боже ахахахахах А ШО ДАЛІ Давайте вже alien invasion я втомилась
-
ну ось і я о том. люди щось забули де їх справжній дім, хоча кліють тризуб на авто та носять прапори
-
І ти не в Україні 🌚
-
Нормальний в Україні паспорт, особливо якщо він десь до 2034 року)
-
Ви теж чекаєте ? Я прям не можу вже . «Сьогодні стало відомо , що до нашої планети наближається космічний флот, він буде тут через 5 років . За ці 5 років нам треба сплатитися , створити мирову державу , обрати ОДНОГО лідера . І всім разом працювати на оборону планети»
-
Я їхала в Канаду бо хотіла жити в нудній країні, а тут не нудно тепер!
-
Оооо Ще за ними хай якийсь астероїд побільше і нормас
-
Та нічого, повоюємо, поголодаємо, і все повернеться назад, тільки вже при нашій старості)
-
Я б такий більше в середину планети . Такий великий дріль машина, як у шредера в черепашках ніндзя. І там десь в середині сидіти, з атлантами на берегу внутрішнього моря . Не люблю великі переїзди 😂
-
І всі такі «Маск давай космічний корабль ми уйо»
-
Photo leak of the ONE leader 😂
-
Я завжди думаю що я упєтляю назад в Україну десь в Рівненську область бо там є такі села шо і таксі не знає як доїхати, а елієни так тєм болєє
-
А виявилося що тут є свій дід і не гірше 😂 Тільки про це сьогодні говорили дома 😂
-
Лякуб
22 Jan 2023, 08:02
225937/238886
less than a minute ago