Українська Манітоба
-
Вінніпег, це як довоєнне Запоріжжя, тільки з кращим повітрям
-
“in the grim darkness of the far future” якось так 😔
-
Сподiваюсь, що не так
-
Шукаю сусідку в кімнату. Кімната з необхідними меблями. Вартість кімнати 500 CAD. Інтернет та всі комунальні послуги включені в вартість проживання. Можна переїзжати будь коли. Гарне розташування, близько магазини і зупинка біля будинку. Henderson Hwy 1660.
-
Ніколи не дай знати свій наступний крок . Я як Лера, яка боїться смертоносного махача з людьми з чату . Тому я даю тут таку інформацію про себе , з якої пазл не сходиться 😂 Щоб не вичислили 🌚
-
В коридорі стоїть коробка? Якщо ви впевнені що ви не мафіозі і ваші сусіди не мафіозі, то можете перевірити що там у коробці. А якщо не впевнені, то краще біжить звідти
-
Щось той Говард що створив Fallout 3 знає) А іще і Каліфорнія хоче стати незалежною. І США хочуть будувати ядерні бомбосховища для багатих🫠
-
Не, постійні дописувачи знають що я не з Москви.
-
О, теж люблю повчити новоприбулих як їм жити 😀 Але не зараз, не в Вінніпезі 😀 Тут я сама новоприбула та слухаю поради від людей
-
Мені головне шоб люди не кричали на весь літак ЛЄРА ЦЕ ВИ З ЧАТУ УКРАЇНСЬКА МАНІТОБА?????????
-
Я можу бути одної з тих людин, з якими ви познайомились на всяких івентах 🌚
-
Саме так . Я вас розумію . Я теж жінка незабутньої англійської краси 🤌 Але я завжди , якщо справа доходить до розмов , кажу що мене звати Давід, або Снежанна .
-
Ні вам, ні Лері нажаль, це надовго не допоможе 😀 Я теж думала років 1.5 тому як прийшла в чат, що буду дуже секретною, а то мене покусають. Поки що ніхто мене не покусав, і навіть вже познайомилася з кількома людьми з чату. Припустимо, ви знайомитися не хочете, але вас з часом вичислять все одно
-
Тим більше мій токсік main character issue абсолютно впевнений, що пів чату мене бачили в інсті або десь на вулиці, бо я жінка незабутньої ангельської краси
-
По ним точно не вичислять 😂😂😂
-
Ну я не то шоб боюсь, я можу на стрєлку підʼїхать єслі шо Бо шо мені зроблять???? Але я не люблю злих бумерів, вони зазвичай роблять нравоучєнія, а для мене це булшіт
-
та міг би вже й хвастанути своїми кубіками-рубіками🌚
-
І я буду переживати шо саме ця тьотя знає і згадувати усе своє темне минуле
-
Добре, не буду так кричати якщо десь вас зустріну. Лише довго на вас подивлюся і скажу "Лера не хвилюйтеся, я все знаю". І піду собі далі 😀
-
Ага . Знайоме . Мені вже у цьому чати писали «Ерік , то це ти з чату українців у Китаю ?» Вони завжди стежать , завжди знаходять 😂
22 Jan 2023, 08:02
225987/238789
9 minutes ago