Українська Манітоба
-
Бляяяять це така ПАСТКА для людей у яких окр і вони не знають що таке окр
-
У США стався черговий інцидент із літаком: пасажирів рейсу United Airlines з Х'юстона до Нью-Йорка евакуювали після загоряння літака на злітно-посадковій смузі.
-
Добре шо я на кольосах сиджу, бо були б ви тут всі бідні
-
Згоден. Просто якось дивно все(
-
Ну не рівняйте кількість бортів на болотах і в США
-
Я не поняв, на кому санкції? На козломордих чи на США ? 🤯
-
Або забанили би вас дуже швидко 🌚
-
ооо, я пам'ятаю такий лист у поштовій скринці (у фізичній скринці, в середині під'їзду, це так, для Зумерів), але мені ліньки було пересилати...тому в мене немає хом'яка😔🫣
-
Ну кароче не наварачуйте собі всякий брєд, це БАЗА Просто зрадойоби постять це частіше і видніше шоб сіяти паніку
-
А то шо декілька днів назад в Вінніпегу сів літак вестджет який летів Торонто-Калгарі, бо у них сталась декомпрешн і вони ще літали кругами над нами щоб скинути паливо
-
Просто ви раніше не так часто дивились новини про авіацію, це база Ви бачили новини як deadheading pilot летів в кабіні пілотів і він хотів потягнути за ручки щоб зробити shot down двигунів? А потім відкрити аварійні двері в польоті? Виявилось що він за декілька днів до був під грибами бо в нього помер друг А бачили як літак в США дайвертнувся в якийсь аеропорт бо стюардеса побачила в туалеті напис на дзеркалі що на борту бомба?
-
Про ейр франс тоже нічого ніде не постили, але в них теж була тут посадка через несправність Кароче всьо не кумарьте😂
-
Вестджет ахуєнна авіакомпанія, безпека топ
-
Я боюсь літаків Swoop якими оперує Westjet, от чесно
-
Шо там знову болти дверей відкрутились www.usatoday.com/story/travel/airline-news/2024/02/06/boeing-missing-bolts-plane-door-ntsb/72496961007/
-
Літаки це топ транспорт, я отвічаю
-
Погодні умови *просто існують*
-
Летів кондором на Торонто і вестджетом на Вінніпег. Зліт і посадка вестджета були ідеальні. А от кондор дуже довго ривками вниз знижував висоту перед посадкою в Торонто.
-
Внатурі
-
Он пан єнот пішохід, теж небезпечно ⚠️
22 Jan 2023, 08:02
226027/239997
4 minutes ago