Українська Манітоба
-
Читала, що якщо робити самостійно запит, це шкодить рейтингу. На скільки це правда?
-
Дякую, я знаю)
-
Записатись на зустріч до співробітника банку і сказати що хочете збільшити ліміт. Він на зустрічі все вам розкаже, чи можна, і що для цього потрібно
-
Ну на тростяні дешевше покататись але і рівень інший
-
До речі , бачили нещодавне відео, як львівський службовець поліціі подарував своій дівчині перепустку на проізд центром Львова тою частиною, яка відкрита лише для пішоходів? І вони ще це в мережу виклали. Ось все що треба знати про стан справ в Україні.
-
Ми вже багато років так записуємо, і з карток, і нал. Дуже зручно. Завжди можеш зайти подивитися, на якому рахунку скільки грошей є, і які загальні залишки і що собі можеш дозволити. Секретів з чоловіком один від одного немає, він без проблем купує ігри для PS або новий гаджет, коли хоче, а я собі новий одяг чи скриню кремів. Але ми не великі розтратники, навіть економно живемо, незважаючи на те, що обидва з АйТі, друзі дивуються з нас. Кафе / ресторани, розваги не любимо. Зате ми дуже любимо витратити зекономлені гроші на подорожі, хоча ні нормальної квартири (вже багато років без ремонту), ні машини немає у нас (але у кожного є мотоцикл :) ).
-
Як підняти available credit з 1000$? Я думала вони самі пропонують через деякий час. Ми тут вже 6 місяців
-
Дорого. Бо тут інші пріоритети - посмажити барбекю, поіхати на озеро, покататись на ковзанах . Я, наприклад, вперше спробувала кататись на лижах тут, з усіми витратами на оренду екіпірування це вийшло набагато дешевше, ніж в Каратах. Щодо кави - я теж трохи ностальгую за львівськами кав‘ярнями, особливо Кабінетом, Cheese Bakery чи подібним, але воно якось не заважає мені жити. Знайшла тут кілька місць з гарною «європейською» кавою і випічкою, мені 2 рази на місяць вистачає туди зайти.
-
Життєво
-
Не розумію як то люди так можуть... Записувати трати, вести щоденник потрібних речей. В мене на неділю хватає нервів записати а далі "буде погано но потім" ....