Українська Манітоба
-
Хто погано себе веде дрінкс не отримує😎
-
t.me/UkrainianCanada/2907
-
Ладно я помітила шо замість того шоб лежать читать книжки я втикаю в чат з тих пір як я повернулась!! Побачимось ще через рік, не сумуйте😘 😘
-
До речі, так. Я летіла Air Canada з Манреалю до Вінніпегу з пересадкой у Торонто. Так з Монреалю до Торонто нам видавали по цілій банкі напоїв, а от вже з Торонто до Вінніпегу наливали з тієї банкі по стаканам, цілу не давали!
-
в Канаді
-
Вино Зінфандель з Каліфорнії смачне... Але обійдуся
-
Рецесії де? Питання в тому, що Канада поки не ввела підвищення тарифів на енергоносії для США. Якщо введе, то ось це буде весело.
-
то якщо так, буде усе гаразд і рецесії не будет, так?
-
Часом може від crew залежати. У flight attendants є набагато більш power ніж ви думаєте;-))
-
я розумію, але моє питання було чи буде усе гаразд, якщо Трамп помиляється в своїх розрахунках?
-
Те що на полицях, вже оплачене, тому це більш політичний жест. Але якщо нових замовлень не будуть робити, то це добре.
-
Питання в тому, що Трамп не визнає, що США має профіцит в усіх секторах крім, енергетики.
-
Таке також у багатьох азіатський лініях є.
-
Звичайно, що ні. Якщо ця тарифна війна буде тривалою, то наслідки будуть плачевними для обох країни. Звичано, що для Канади може бути відчутніше.
-
ось знайшла в інтернеті як у Emirates це було, я літала в 2018 десь, не знаю як зараз)
-
Вінніпег здолав Вашингтон ua.korrespondent.net/sport/hokey/4752671-nkhl-vinnipeh-zdolav-vashynhton-floryda-obihrala-chykaho-peremohy-bostona-toronto-ta-ottavy
-
Як на мене, то в короткостроковій перспективі буде дуже боляче але в довгостроковій Канада тільки виграє від цього. Це чудовий шанс «диверсифікувати» свої торговельні відносини і стимулювати розвиток місцевого бізнесу. Як показали останні вибори, близько 50% населення у сусіда - це люди без критичного мислення, то ж це було тільки питанням часу. Будемо сподіватися, що місцевий бізнес не переїде на Південь, а люди підтримають і перестануть купувати “Made in USA”
-
А щє на другому поверсі полопарку продають їжу богів
-
Хто теж не любить юзані з форкс - дивіться які симпотні продаються в спортчек
-
дуже смілива заява обізвати 50% американців
22 Jan 2023, 08:02
226094/241841
15 minutes ago