Українська Манітоба
-
Як на мене, то в короткостроковій перспективі буде дуже боляче але в довгостроковій Канада тільки виграє від цього. Це чудовий шанс «диверсифікувати» свої торговельні відносини і стимулювати розвиток місцевого бізнесу. Як показали останні вибори, близько 50% населення у сусіда - це люди без критичного мислення, то ж це було тільки питанням часу. Будемо сподіватися, що місцевий бізнес не переїде на Південь, а люди підтримають і перестануть купувати “Made in USA”
-
@AnnaKWinn у вас плануються Made in Canada стікери в магазинах?
-
Якраз шукав статтю: www.wsj.com/opinion/donald-trump-and-the-college-degree-divide-education-level-voting-patterns-political-parties-c26c4b02
-
Він сам визнав, що їхня educational system is so behind, бо погані демократи витрачають гроші на DEI. Хто всрався? Невістка!
-
Хз шо вони планують чи не планують робити, я ж з департаментом продуктових магазинів ніякине звʼязана 🤷🏻♀️ Знаю (як покупець), що в кожному продуктовому нашого со-ор є розділ (кілька секцій полиць) LOCAL - і там чисто манітобські продукти. Там багато смачного, люблю там скуплятись ))