Українська Манітоба
-
Це не про приниження певної категорії людей, це про те, що люди не можуть будувати складні логічні зв’язки і тому ведуться на агресивний популізм MAGA
-
через пів року можемо провести ретроспективу
-
Так як і в Канаді закидують, що українцям уряд з податків платить кілька тисяч доларів на місяць… ye, I wish!
-
Якщо коротко — да
-
ну то я і кажу, що якщо subsidized - це сказки для неосвічених, то ми будемо в шоколаді.
-
Не дегенерати, а люди без вищої освіти, які ведуться на Canada is subsidized by US і далі по списку
-
Америкоси 👀
-
French’s
-
Доречі, щодо бойкоту - треба Тім Хортонс переставати пити (ну, хто їх каву любить раптом), бо це вже давно не канадська компанія, а зареєстрована в Бразилії з акціонерами в США. 🧐
-
Це як відео в інсті було: кетчуп Хайнц зроблений в Канаді і зроблений в Америці поруч на полиці. Компанія американська. Шо купляти - хз. Певно хані діл сос :)
-
Ну завжди має бути sanity check. Якщо продукт виробляється у Канаді хай навіть і американськими компаніями, то це вже + і також робочі місця для Канади.
-
В дійсності це все набагато складніше. Візьмемо Walmart- американська компанія, продає канадські продукти, вірніше продукти вироблені у Канаді часто American owned companies. Чи підете ви у Walmart їх купувати?
-
З тим як воно все швидко несеться, то і через місяць-два
-
заводи apple в тому числі знаходяться в Китаї
-
Гірчиця Smak Dab локальна, манітобська - топчик!! Я лише її купляю. Колись со-ор їх першим підтримав на полицях, а тепер вони скрізь продаються, і в Sobeys тощо
-
Якесь курва зерно гірчиці подорожує більше ніж я
-
А що пити? Макдональд?
-
de minimis abolished, так що тапки
-
Це типу вони насіння гірчиці імпортують в США на виробництво, а потім банки гірчиці назад в Канаду?
-
Більшість самої гірчиці у світі, вирощується саме у Канаді. Навіть Франція тут купує для їх знаменитої Dijon mustard. Але завод по виробництву- в Штатах;-(
22 Jan 2023, 08:02
226130/241416
5 minutes ago