Українська Манітоба
-
Користувач kotovatg, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("про 100 000 кав..") не відповідає мові правил чату.
-
Можна купувати акції замість банки. Але то таке. Просто тут дійсно дуже дорого розваги. У львові я пила по сто тисяч кав, обідала в кафе і спокійно гуляла. Тут це дуже дцже дорого коштує. І мабуть просто треба привикнути .
-
Так, ми так само. Я коли знаю, що мені в вечорі треба записати ту суму,яку я хочу зараз потратити. То одразу і не хочу я тут каструлю
-
Власне, оскільки тут трохи інакше все побудовано, то тут з тих грошей, скоріше, не відкладають, а беруть, наприклад, 2 житла в іпотеку або одне, але з окремим бейсментом. Тоді можна здати в оренду і одна нерухомість перекриватиме оплату другоі, хоча б частково. Ну і плюс це теж певна подушка безпеки на старість. Щоб складати в банку - то не про Канаду в загальному.
-
А, ще тут меблі всі є, кроваті там, туалетна бумага і тд
-
Вдруг шо, є квартира 1 бедрум, напроти нас в домі на 4 квартири. 1300 з усіма комунальними і інтернетом. Вул 550 matheson ave. Ленд лорд простить щоб сімью до 3 людей. Не просить доп бумажок.
-
Я не розумію як той ровер їде. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
В Україні нам допомагало, щоб накопичити, записувати свої трати. Потім в кінці місяця підраховували і наступного місяця, вже по іншому думала, коли здавалолось, що мені це треба дуже дуже В Канаді для мене складність, в тому, що я сплачую завжди карткою, ти цих грошей не відчуваєш. Пік пік на касі. А коли даєшь гроші бумажні, то з ними складніше роставатись.
-
Ну ось з умовно 120 ваших лишиться тисяч 5-6 на руки. Канадійських. Ну ще плюс інший член сімї щось заробляє. І виходить продукти, оренда, бензин, кудись поїхати, щось подивитись і все🤷♀️