Українська Манітоба
-
Щось мені здається як у старій приказці коли кричать десь про патріотизм значить грабуватимуть))) по суті всі ці введення з боку трампу і з боку нас у Канади Мексики Данії як відповідачів там же ще й Європи починають підключати на санкції загрожувати . Це такий собі не хитрий спосіб трохи більше пограбувати населення))) потрібні гроші))). По суті з обох боків ми платитимемо за ці завищені податки митниці. Що ми є тут що американці там. Тобто за всіх криків патріотизму грошей у кишенях зменшиться у піпла))))
-
Справа не в діді, а в тому що його підтримують 😉
-
ASCII 35 -> # 46 -> . «#.» Розшифровано 😂
-
Короче судячи з усього ще один старий маразматик яких хоче увійти в історію порушив роками вибудовані зв'язки і логістику.
-
Ну так а що ж хотіти вибори він виграв, а по його передвиборчих дебатах де нарахували 50+ разів що він збрехав було все зрозуміло вже тоді, а Каміла Гарісс всього 1. Но тим не менш ще до виборів навіть самі ж канадці з якими я говорив казали що вони підтримують Трампа(зі словами жінка президент це гірше ніж Трамп) і дивувались чому я не поділяю їх оптимізм, а тепер ось будь ласка приказка "за що боролись на то й напоролись" в дії, політики помиряться колись, а людей обкрадуть.
-
Громадянин України і податковий резидент Канади. Як думаєте, має платити податок на прибуток в Канаді?
-
Хлопець з України, податковий резидент Канади?
-
Не мав на меті вас якось образити.