Українська Манітоба
-
Що це за штука цей магаз?
-
Ну як тоді так. Ну 100 тисяч для канадійців це велмкі гроші . Скажу так. Ми непогано заробляємо, програмісти. Але я далі не можу пити каву коли мені захочеться. Чомууууууу
-
Я б назвав це "фінансова грамотність" Але суть проста: Складається перелік необхідних платежів, без яких ніяк: Рент, комунальні, страхування авто, Пальне Дивитесь що залишається. Як що не можете дозволити собі лобстера що дня, не виходячи за межі вільних грошей - не купуєте лобстерів. Просто
-
Все пізнається у порівнянні. Деколи зп у $100К недостатньо, щоб вийти на той рівень, який був в Україні. Різна купівельна спроможніть та устрій. Якщо офіціна зп в Україні після податків $3-4K в місяць, то тут потрібно десь $150К ($95K на руки), щоб відчути той комфорт, який був в Україні.
-
Ох. Підкажіть де навчитись тій Фінансовій грамотності і сквльки таки треба заробляти на сімю щоб відкладати? Бо або ми щось не знаємо про зарплати в Канаді або хтось таємно з моєї кредитки знімає гроші вночі😅
-
Інколи, коли на мене находить хвилинка суму, я заходжу в чат свого будинку (я в Бучі жила до війни). Почитаю, і одразу відпускає
-
Цілком вірно, Вінніпег чудове місто з прекрасними людьми. Особливо, якщо порівняти з життям в Україні, де діти не вчаться, а сидять по підвалам, світла немає по півдня і спати холодно, а кому важко, то нехай згадають як там нашим воїнам на передові, яким дійсно тяжко.