Українська Манітоба
-
У нас будинок то тримаємо 20-21 градус коли дома, 17-18 коли немає, за грудень було $155
-
І в нас так, але коли нема нас 16, і вночі 18 ставимо. Рахунок $157. Теж будинок і вікна не всі нові.
-
18? 🤯
-
Хочеш здивувати кохану людину особливим привітанням? Наш пухнастий білий ведмедик готовий подарувати море позитивних емоцій! 🎁 Що на вас чекає? ✨ Танці з ведмедиком і святковий настрій ✨ Веселе, тепле та унікальне привітання ✨ Обійми та яскраві емоції від пухнастого друга ✨ Доставка подарунка або валентинки (за бажанням) 💰 Вартість привітання – 70$ ⏰️ Тривалість привітання – 10-15 хвилин Забронюй привітання прямо зараз і подаруй коханим найтепліші емоції цієї зими! 💕 📩 Пиши нам у дірект. БІЛИЙ ВЕДМЕДИК вже чекає на свій чарівний вихід!
-
А повітря всередині ганяє домовий?
-
А в мене в грудні за хайдро $225 🫣 і холодно трохи було, і гірлянди з ялинкою електрику тягне добре, в мене завжди в грудні величенький білл виходить 🤷🏻♀️
-
Я вам більше скажу: одна з найчастіших причин виклику майстра – люди просто вимикають живлення печі, бо там такий самий вимикач, як для світла