Українська Манітоба
-
Та то буде розіграш походу 10 березня, я вже в усьому приймаю участь в таких рлзіграшах та і не тільки ,купони в магазинах чи акції , я буквально купляю все задешево ,сьогодні купив 4 йогурта великих за 1 долар 😁 , я вже вигравав в Канаді на сошіалі телевізор, заповнив сарвей від кока кола виграв мастеркад на 1000$(купив дружині айпад новий 🤣 ), велосипед то волонтери робили рафл серед волонтерів , 200$ на заправку від цієї ігри в cirkle k , і на christmas party від компанії 500$ 😁😁😁
-
Вот наприклад цього тижня кава по 1.97 , в мене є купони на -2$ ,тобто вона абсолютно безкоштовно получається ,тільки такс заплатити, маю 10 купонів таких,якщо хтось бере таке на донати для зсу,можу привезти вам,але я не думаю що то вигідно надсилати в Україну.
-
Діч, старіки тільки, мені 28 років то я був там самий молодший 🤣 , мені просто цікаво де ось ці всі пенсіонери і інваліди гроші беруть грати. Та типу атмосфера не знаю ,є блекчек,походу рулетка а дальше слоти тільки. Один + там можна фрі каву пити😅 і якісь концерти походу там проводять час від часу,поїсти можна, так чисто відвідати 1 раз по пріколу.