Українська Манітоба
-
«Планувати свої дії»… походу чемодани збирати тре. Який я дурень шо сюди приперся .
-
Ні, тільки після AOR на федеральному можна податися на bridging work permit і все
-
Та я продовжив до 27го року але все ж таки якщо пр не буде чи можна продовжити ворк перміт якщо ти вже на опен ворк перміті, типу на загальних умовах чи це так не працює?
-
Так виглядає, що до березня ще можна буде продовжити, а далі торби в руки і на Португалію 😄
-
Австралія не дали нікому пр, там інший перманентний статус схожий на пр, зі своїми приколами теж.
-
Не знаю. Та і байдуже вже куди . Я справді вірив ,шо якшо виконати всі умови . Підтягнути мову, працювати на офіційній роботі, вибрати не саму хайпову провінцію , то все вийде. Дійсно вірив в оте «всі хто захоче зможуть залишитися».
-
Канада має домовленості з укр урядом, через які вона не може переступити і зробити пас вей чи спецпрограму для українців
-
Австралія і Нз видали пр тим хто заїхав за українськими програмами, хз що не так з Канадою )
-
Сотні програм є , тільки в мене немає сотні років шоб на них всіх податися і дочекатися .
-
Так так)
-
В Канаді більше сотні імміграційних програм, pick a lane and go 😄
-
Як на мене, уряду Канади слід було одразу розставити всі крапки над «І», щоб не давати людям марних надій. Але виглядає так, що вони самі до кінця не знали, як це все виглядатиме, бо всі програми було розроблено в дуже стислі терміни. Тепер маємо ситуацію: хто перший встав — того і тапки
-
Послухайте 2 роки була спецвибірка, кожну вибірку обирали ВСІХ українців не залежно від балів та НОКу та ТІРу. 2 роки, просто вдумайтесь. Виглядає так ніби люди думали що ПРи будуть давати автоматами і чекали особливого харрошення їхатт в Канаду, коли було зрозуміло що ж шанс - треба користуватись
-