Таке почуття, що я в якомусь іншому Вінніпезі живу. Вологість мене не хвилює (зволожувача немає, вдома зазвичай 23%, після душу може піднятися до 45), шкіра не сохне, воду п'ю з-під крана, волосся навіть краще рости стали, кров з носа не йде. Але це, можливо, мій організм вже стільки пережив, що це йому як на курорті тепер :)
У моїй компанії працюють дуже швидко, я навіть думаю, що за ними ніколи й не встигну. У
супермаркеті завжди швидко обслуговують, я не встигаю у свій рюкзак складати все, як вони вже пробили все і склали решту в пакет. Не сказала б, що і я гальмую, поки ніхто не скаржився :)
Бомжі не дуже хвилюють, ніколи не чіплялися, але і в центрі буваю рідко, живу у чудовому районі, в якому все подобається, щоразу виходячи на вулицю усміхаюся, дивлячись навколо, вдень через вікно насолоджуюся білками та кроликом у сусідів у дворі, та як вони один одного ганяють.
Автівки не маю і не дуже вона мені поки що була потрібна (розумію, що з дітьми вже інші запити).
Можливо, що я просто й не встигла звикнути до "гарного життя", тож мене зараз усе влаштовує. 🇨🇦