Українська Манітоба
-
Добрий вечір. Хто знає яка зараз ситуація зі слотами, уже більше тижня не можу зловити?
-
Доречі, хто ще не зареєстрований на rakuten і здійснює купівлі онлайн(Amazon,Temu чи щось інше) , ви можете получати кешбек на купівлі. Я скидую вам свою рефку і наступний раз,якщо ви будете купляти щось через Rakuten на суму більше 30$ , я отримаю 30$,яких задоначу на ЗСУ. І вам добре і Україні приємно 👍 www.rakuten.ca/referrer?referrerid=VLX13g5RACk%3D&src=iOS
-
Прийде, або якщо хтось відмовиться від свого слоту, і ще треба встигнути прийняти його. Ну так система ж змінилась… Набагато краще просто зловити слот. Оновлюється кожного дня опівночі за Києвом.
-
Зараз черга в декілька місяців на цю чергу. Краще просто зловити слот. Легше всього в Оттаві.
-
Все працює. Я помагала людям з нашого села. 31 грудня стали в електронну чергу в Оттаву. 15 січня запропонували слот на 7 лютого. Вони поїдуть. В Едмонтон і Торонто чекати довго. Вони чекають з 15 грудня, ще нічого не прийшло
-
Не знаю, чесно. Я ось сусідам допомагаю. За день-два все ловиться. Є ще й така якась фігня на деякий пристроях, що вони просто «не бачать» слоти, навіть якщо і вчасно зайдуть. У мене і з телефону, і з ноута все заходить нормально 🤷🏼♀️