Українська Манітоба
-
у мене два зволожувача і та вентиляція умна постійно працюють. забув воду налити, на ранок всьо, кашель і горло дере
-
я пробував, не цікаво , 6 -11 кад на годину брутто
-
Всім дякую ) я знайшов такий , що можно у відро кинути , та воно буде зволожувати , в не займає много місця . І коштує копійки, так що все ж таки візьму з собою , в на місті подивимось
-
Every home is different, but a level between 30 and 40 per cent humidity is typically ideal for keeping your home warm and comfortable in the winter, without leaving condensation on the windows. In the summer, that level can be higher, between 50 and 60 per cent.
-
Блін, зайшов чат, згадав шо є зволожувач. Піду увімкну.
-
ось такого точно не вистачить 😂 А все інше займе цілу валізу
-
В мене 37-45% вологість стабільно, все ок. Не бачу потреби в зволожувачі.
-
Та нормальний зволожувач у вас пів валізи займе. І ще забувайте, що тут напруга 110 , тож може просто не запрацювати. А ще може знімете житло, де є система вентиляції із зволоженням повітря.
-
можна здохнути
-
У мене кров з носа навіть зі зволожувачем. Але не беріть, не витрачайте на це місце, краще тут його придбайте великий на всю квартиру.
-
Дякую всім 🙏
-
В мене ось такий. На мої апартаменти його не вистачає
-
Не здохло. Вже 6 місяців від дня запуску. Але не можу сказати що воно в мене 24/7. Згадаю що купив включу, не згадаю, стоїть як вазон
-
Щоб воно не здохло після місяця , та щоб водою не плювалося . Ну і було не погано ,якщо дійсно зволожує. 🌝
-
Я купила за 40$ але він малувато об’ємом, Да і пару можно було б і більше
-
Зрозумів , дякую ) залишу місце у валізі ))))
-
Я купляв за 40. Які критерії чи він нормальний?
-
Від 65$
-
О’кей , тоді питання інше , нормальний зволожувач скільки коштує плюс мінус ?
-
Да, повітря дуже сухе, але багатьом пох Мені нє
22 Jan 2023, 08:02
22700/238246
less than a minute ago