Українська Манітоба
-
@banofbot
-
Oksana хоче кікнути @vovaphotographh з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Цікаво скільки ще років такий будинок простоїть.. відновлюють наче не погано
-
а термін який? декілька діб?
-
Тут є backline, тобто теоретично гараж добудувати можна. Але без кондиціонера влітку буде дуже важко в такому старому будинку. І перевірте рахунки за електрику/тепло, скоріше усього ці стіни вже зовсім не тримають тепла. Як правило flippers роблять гарну картинку всередині, але стіни в тд не перешивають
-
Я майже впевнений, що те що встигли викласти на сайті, це або хочуть більше ринкової ціни або не дуже житло. Всі гарні будинки купують до того як викласти на сайт
-
Та все ж якось дорого
-
300 000 за 1914 рік
-
Та й район не дуже…
-
Це дуже дорого, і продати такий будинок за хороші гроші буде важко. Як інвестиція, не вигідно. Догляд скоріше усього також потрібен регулярний
-
Це явно flip, а у flip завжди ціна завищена.
-
Ага, дім за 700к а стіни криві як будто стажер робив за банку рево 🤣
-
Гарний район? Маю сумніви що поряд з Полопарком гарно, маю пару знайомих в тому районі, один на Rutland другий на Colligiate ну таке собі розказують про той район.
-
Це зовсім не так.
-
Та не треба навіть слухати розповіді . Там навколо поло парка вся мапа злочинності червона бура . Може і є вулички , які трошки обішла злочинність, але в цілому там жопа
-
Тоді це дуже сумно, тому що з того що я бачив 3 бедрумс 1950р+ які можна розглядати коштують більше 400к або знаходяться біля периметру 🥲
-
@evaeva098, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Для любителів "Відшкрябувати Зубами" : Він може містити Асбест (incapsulated) Доки його не чипаєш - 100% safe🤠 А ось в процесі "Вигризання" пил у повітрі буде з частками Асбесту .... 😱 Передайємо вітання Раку Легенів 😨
-
Попкорн чудова річ (як на мене) Білі стіни - в край не функціональні: будь яка пляма - й перемальовуй 😢 Найкращій колір - сірий Золото правило господаря: Do not fix, unless it's Really brocken 🕊
22 Jan 2023, 08:02
227151/239168
32 minutes ago