Українська Манітоба
-
Так це і не проблема, просто жалітись що 450к усе погане теж смішно. Поради можна давати завжди, і навіть ті хто приїхали 15-30 років назад теж стикались з проблемою в якому діапазоні цін купити дім. Це потрібно розуміти
-
І ше -+ 200 $ на пропертю такс . І того близько 700-800$ . В місяць … це не враховуючи платежа по кредиту .
-
У цьому випадку maintenance fee включає воду, обслуговування території, басейн і тд. У нас наприклад, обслуговування басейну в приватному будинку обходиться $800/місяць + $300 з+/- за обігрів води. Взагалі у нерухомості важливо дивитись потенціал росту ціни.
-
В нових будинках на Barnes street condo fee по 300-350 доларів, площі менші набагато, ціни вищі набагато. Тому то треба розглядати кожен окремий обʼєкт і розраховувати плюси й мінуси. Це щось типу того як не брати нову машину з ребілт статусом тільки через той статус, навіть якщо там нічого критичного не було пошкоджено . А взяти рухлядь , бо клін тайтл.
-
Мені мій юніт дуже подобається, всім задоволена і причин щось терпіти не має. Справа в тому, що рік тому за 300к можна було купити або таунхаус відносно новий або старенький будинок, а це вже лотерея. Таунхаус для мене це менш стресовий варіант
-
Мало місця, але теж кайф😀
-
Так в зимку в басейні плавати самий кайф, на вулиці -30, сніжок падає, а ти в басейні де вода 25 сидиш 🥰 Але тоді опалення напевно пару тисяч буде 😀
-
Це жесть… я рентую за 1100 апарт з бассейном і всіма включеними комунальними… Нашо купувати …. Я собі не можу пояснити
-
There is never a perfect time to buy property.