Українська Манітоба
-
Погоджуюся, свій будинок це звісно круто і мрія, но щоб його купити потрібна зарплата більше ніж 100к в рік, це в моєму розумінні, жити від кредиту до кредиту то не життя, будинок то петля на шиї на 20 років.
-
На тому світі відпочивати треба🤣
-
-
Погоджуюсь, але нажаль за законами/теорією економіки - усі багатими не зможуть бути :)
-
Але треба рахувати все. Бо можна купити дім такий, що іпотека буде 5к в місяць, а поруч такий же здається за 2500. Тоді до пенсії чекати прибутку можна буде. В Торонто зараз таких бачимо тисячі «інвесторів», не фортануло🥲
-
Так і завтра метеорит може знести Вінніпег….. до чого тут це…
-
Якщо думаєш що у Канаді погано з нерухомістю, завжди треба згадувати що ще існує Австралія😁
-
Мова більше про етап, коли людина вже має стабільний дохід і має базову можливість подорожувати, але ось такі інвестори все одно закликають відкласти життя на потім і натомість нарощувати можливі мільйони на примарну старість 🙂. А так, звичайно, спочатку сфокусуватись потрібно на тому щоб вийти на рівень комфортного заробітку, коли є ті самі зайві гроші на подорожі
-
Мені NZ більше подобається, теж тепло та не так багато незрозумілих створінь😁 Але нерухомість теж космос, бо там ще й місце обмежено😀
-
Не плачте Ідеальних будинків за ваші гроші НЕ Їснує... Але як що чоловік з руками, то Були кістки, а м'ясо наросте Краще купити "смердючий" викинути карпет, перемалювати стіни, й спокійно жити, покращувати час від часу те що не подобається, ніж взяти розмальовану"Лялю", а коли косметика зітреться, не знати що робити Успіхів
-
Навіщо вигадувати собі складнощі, яки можно легко оминути? Але, як що подобається мити, то ніхто не забороняє Мийте на здоров'я Проте у всесвіті їснує мільон+ чудових цікавих занять, на які можна витратити свій вільний час Кожен обирає те, що йому більше подобається
-
Я планую виїхати до того, як треба буде дах міняти) Юніт ще відносно новий