Українська Манітоба
-
www.instagram.com/reel/DFwNzixxLW9/?igsh=OXQ3Nzh4d2FyOWhk
-
Біля церкви, перехрестя Roch and Cheriton. Я загуглила )) Це як раз недалеко біля того, де дружбан мого сина живе. І ми там жили колись давно, на Rothesay, як тільки приїхали. Цілком безпечно. Я цю новину не бачила восени, тепер побачила - це ніяк не вплине на дозвіл моєму синові самостійно шаритись по тому району. Як я вже відмічала, нарватися на «пригоду» можна будь де. Випадок з мачете стався о 00:04 ночі. В такі години неповнолітні мають бути вже вдома. www.cbc.ca/amp/1.7365355
-
В 11 я свого на вєліку нікуди не відпускала, бо вважала що ще клепки не вистачає під машину десь на перехресті не заїхати. Дивіться по своїм відчуттям, рівню психологічного комфорту, та його адекватності та «дорослості» думок та оцінок. Як би ви не вирішили - це буде вірне рішення 🙂
-
На перехресті Roch and Cheriton вони перетнулись і почали його переслідувати по Cheriton, на розі Cheriton і Rothesay був фізичний напад . He got off a bus and was walking along Roch Street in the North Kildonan neighbourhood when two men approached him at the corner of Cheriton Avenue and asked for the time. Martes and the two men walked off in different directions but within seconds, the men turned back and went after Martes, chasing him along Cheriton toward Rothesay Street. At Rothesay, Martes had a gun pointed at him as the men demanded he give them everything he had.
-
Я собі щукав на italki, сподобалось те, що можно послухати вимову репетитора і ціни на різний гаманець. Перед цим користувався EnglishDom, не дуже сподобалось, багато разів відміняли уроки чи намагались умовити перенести на інший час, але для мене принципово були певні години, бо робота, тренування, сімʼя та усе інше.