Українська Манітоба
-
Звичайно і будівельним компаніям не дуже вигідно щоб ціни різко впали
-
Мої самі гуляють і на школьному дворі, і по району, правда від нашого даунтауну в «дві вулиці» ми далеченько, майже на окраїні міста:)
-
Будівельні компанії отримують перміти доволі швидко пару тижнів-місяць, а от якщо самому будувати то так пару місяців може взяти…
-
Не знаю, коли таке станеться щоб ціни «різко впали»? Поки що ідуть тільки до гори…🤦🏻♀️
-
Завжди є ті кому це вигідно
-
і в підсумку люди не можуть дозволити собі житло прийнятної якості як для 21 сторіччя а в кого моргідж то навіть внутрішній туризм то вже розкіш. Тобто всі сфери мертві бо люди тужаться на моргідж де заробляють тільки банки+будівельники. Я навіть не хочу казати щодо наступного покоління як їх то все купувати при таких темпах.
-
Щоб він на атіку намок, треба щоб були проблеми з кровлею... Невелика кількість вологи в літку - інсуляція висохне сама, тому що таки їснує вентиляція не аби яка В каседрал при подібній ситуації, коли ви побачите проблему на стелі, в середині вже буде молд.... багато... Міняти станеться не тільки інсуляцію, але й вайпербарієр, й драйвол на стелі, а можливо й рафтери (як що дюже довго ігноувати "маленьке підтьоки зі стелі) На прикінці дня, людина купить ТеНаЩоВистачаєГрошей Просто корисно знати ризики
-
Не знаю як до наступного покоління… Якось будуть починати свій нелегкий шлях… Звичайно це не буде новеньке житло, напевно якісь старенькій starter house, як ми починали колись 🤷🏻♀️
-
О боже 🙈 50 років, мені 25 здається капец як довго:)