Українська Манітоба
-
Не в Манітобі Ґрунти тут пушилісті💪💪💪 Достатньо подивитися на дерев'яні паркани навколо 🤓 Тому, як що забудовник намагається втюхати футінг "тому що стабільні" - відправляєте до біса Будинок на футінгу буде гуляти як скажений Стако та драйвол постійно тріскатися Двері в хаті закриватися/не закриватися абсолютно рандомним чином З часом він трохи устоїться, але Ніколи не заспокоїться Не залежно від навантаження Не вірите? Купіть собі новий будинок на футінгу А скрізь землю люди не бачать Тягати обладнання за велики тисячі - ніхто не буде Так саме як й платити по 1000 долярів за кожну інспекцію чи 500 за " пійти подивитися разом🧐 може щось побачиш 🤔" Залишається знайти ріелтора якому можете довіряти +/- й рухатися з ним Принаймні ріелтор може подивитися історію купівлі/продажу будинку Як що він що кілька років міняє власника - > Run Away 🏃♀️ 🏃♂️ 🏃♀️ Це великий Червоний флаг
-
Вони ніколи не впадуть Може перестануть сильно рости Але завжди ростимуть просто в різному темпі Це що говорять скоротять міграцію і житло буде дешеве, взагалі хз як в це вірять В Україні де війна, великий відтік людей, прильоти, невідомо що буде завтра, але ціна 15-20/24 областей виростила Тому не повірю, що в Канаді коли-небудь може впасти
-
Тут треба спочатку визначитись з термінологією, я не інженер конструктор який вчився у Канаді. А у сленгу на будівництви під футінгами можуть мати на увазі як свайний та і свайно розтверковий. А самі «футінги» як вінтові, так і забивні та буронабивні. А це все абсолютно різні речі. І знову ж таки під різні типи ґрунтів. Для прикладу лише у минулому році приймав участь у будівництві 2 мостів в Манітобі на яких використовували футінги. А ви мабуть кажете про так звані вінтові сваї, якщо да, то я тут тільки дачні будинки бачив на таких. Інших на разі не зустрічав🤷🏻♂️
-
В резіденшиал футінг - ленточний фундамент На ньому відливають/будують стіни бейсменту Пайлз 16" OD 25' deep ribar reinforced concrete piles На їх верхівках потім відливається бетонна стіна бесменту На гвинтах я тут хіба що декі бачив... Якось так мене мій бос навчав у свій час
-
всі ті можливі тріщини в фундаменті сертифікований інспектор не має передбачити то і немає відповідальності якщо вони раптово з'являться. Звичайно коли досвідчена людина може щось підказати (як мінімум те що зроблене по коду чи так собі як змогли колись з другом під пиво) то вже непогано але то не гарантія що там 100% все ок.
-
Оксана, вам про ізоляцію звуку вже розказали, тому я знайшла вам ідеальний подарунок на новосілля в ваш новий дім)
-
Тому папір коштує під $1000 та половина його заповнена словозворотами " to the best of my knowledge " "Accoding to documentation, available information, records, etc" "no VISIBLE damage, defects, traces, etc" "no Signs" таке інше Хто в темі той зрозуміє що це значить