Українська Манітоба
-
Щодо фінансового планування, то рекомендую підписатись на канал Дейва Ремзі. Він говорить і про ретельне планування витрат і про те, як вибратись з боргів www.youtube.com/watch?v=_o_JUR2KZKw
-
Ми на вихідних ризикнули та купили Лічі... Не знаю як-то кому, але ці китайські фрукти щось не зайшли сім'ї 😂😂 Донька сказала, що краще желейних різнокольорових опаришів їсти ніж такі фрукти 😆 Хто ще щось екзотичне коштував як відгуки?))
-
Це родич тих трактористів вінніпезьких що прибирають сніг вночі :)
-
О так, пам‘ятаю, то ваш нічний кошмар )))
-
екзотичні фрукти в Канаді, потрібно розуміти, з "поправкою" на час доставки. Вони "зелені". Лічі тут і там де ростуть - різні дуже речі. Папайя/манго на Гаваях і тут - небо і земля
-
Це зрозуміло, що і банани навіть кращі на пальмах, але їмо, що маємо )))) ми коштували той фрукт дракона - аналог звичного ківі. Але це не можу ні з чим порівняти 😂
-
Драгонфрут на Гаваях є мінімум двох видів і обидва ну дуже відрізняються від того що тут можна знайти. Нажаль. Але хоть щось
-
Користувач Irina Larikova, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Отдать на визу ..") не відповідає мові правил чату.
-
О, чув цей той, а хто стикався з ліцензуванням або працею в сфері нарощування вій? Жінка може на дому робить? стажу огого дома було. Ілічишо?
-
Знайшли де лічі куштувати))
-
я про фултайм саме, так
-
Таксісти можливо, по 9-10годин, 7 днів на тиждень))
-
Ми також купили і не їли. Гидота ще та.
-
Музей Манітоби - перша п'ятниця кожного місяця після 17.00 безкоштовно
-
І ми з Бучі❤️
-
Ну тоді це фулл-фулл тайм))
-
Масажист
-
Osborne village нормальний район, чи це рахується як даунтаун?
-
Нормальний район.
-
обожнюю лічі👌😏
22 Jan 2023, 08:02
22757/237307
about a minute ago