Українська Манітоба
-
Масажист
-
Я не розуміла авокадо та манго, до поки їх не спробувала у їх природньому місці зростання, кілька сортів. Та й ті самі банани в південних країнах набагато смачніші, ніж ті, які до нас доїжджають. Вчора подивилася на дубове зелене манго в магазині і пішла далі. Колись, у відпустці буду насолоджуватися екзотичними фруктами.
-
Планується ще одна подія на підтримку ЗСУ, запрошую всіх тікток блогерів і іншиш свідомих громадян до співпраці. Для України це вирішальні місяці.
-
Не сезон зараз , не у Китаю не де інде , якись браковані лічі ) до речі в яку ціну ? Брав лічі тайваньские на бессарабском, для родини скуштувати . Прожив мілльон років у Азії , під цими деревами лічі, тонами кожного року в себе їх пихав(через рот) - но таких сочних,смачних як купив на бесарабском за ціною кілограма золота -не куштував ніколи .
-
Доречі, знаєш що я помітила. Тут ніби і нема такого гламуру як у Нью-Йорку, але саме сюди їдуть кіношніки знімати, бо тут є окремо вулиці які виглядають як з минулих епох. Притому окремо райончик як у фільмах 60-х, окремо райончик як у 90-х і т.д. По ним цікаво гуляти :)