Українська Манітоба
-
Ненапряжна робота, ще і з таким графіком - таким не розкидаються, у вас ще півжиття вільного
-
Та так і є 😁
-
Дуже цікава пропозиція від CIBC. Можна отримати до 60 000 Aventura points відкривши кредитну картку CIBC Aventura Visa Infinite. Пропозиція Не діє для студентів, ньюкамерів та іноземних працівників. Тобто, діє тільки якщо у вас є ПР або громадянство.
-
Зрозуміло)
-
З чатом gpt молоді нехай говорять, мені вже скоро з пенсіонерам треба буде говорити))
-
Доброго дня всiм Така ситуацiя. В ресторанi не работаю, звiльнилась, власниця ресторана каже, що вiдправила мейлом т4 форми минулого понедiлка. До сих пiр цього листа нема. Не впевнена, що зможу отримати від неї ці документи. як правильно поступити в цьому випадку?
-
Це точно фултайм і там суміщати не вийде 😁 і вже далеко не такий прибутковий, як на старті, і багато витрат на маркетинг і контент. РМР отримати легше) знаю з робочого маркетингового нетворку, якщо що)
-
Мій бойфренд, коли ми ще тільки починали dating 7 років тому, ще був з бригадою in the field постійно, і сам іноді «стрибав в яму», коли треба було щось виправити (прокладали газові і комунікаційні трубопроводи під землею). На зиму робота не припинялась, і взимку у нього була часто порепана шкіра на пальцях рук, бо fusing pipes в перчатках неможливо (так він казав). Але зимового одягу, навіть робочого, у нього і тоді не було 😂 Тому що «та ну, воно жарко, коли працюєш, взуття треба хороше і носки теплі, і все норм» 🤷🏻♀️