Українська Манітоба
-
70-80 на годину, хлопці вже по 15 і 20 років в канаді - давно працюють з бетоном- все ок
-
Та й будівництво добре, але є інші сфери, наприклад мій дядько ремонтує у себе дома фермерську техніку та човни - дохід понад 150к в рік
-
В когось це буде, але в більшості, нажаль ні (банальні закони економіки))))
-
Цікаво, великі компанії відправляють на зиму фінішерів у великій кільком на «відпочинок» бо не багато обьєктів для роботи у приміщенні, бо замовники часто планують роботи таким чином, щоб зимою не переплачувати за «обігрів» бетону. А як такі маленькі зимою? Чи канікули?
-
Жаль що люди не хочуть працювати
-
І не все в зарплату «опирається». В кожного своє покликання а не «гонки хто більше заробляє»
-
Виходить більше, плюс свій вільний час
-
Хоч ми краще робимо і якісно, ніж наші формани канадійці при тому з редсілами, но нам так не будуть платити, не той рівень англійської, не має редсілу, і їх не цікавить що ми українці робимо все краще, в нас два роки опиту а в них до десяти, такі реалії.
-
Моя тітка має, це класна штука, але кожного року грають в лотерею за місце більла озера. Там ще та конкуренція)))
-
В мене третя зима пішла, дай Бог отримаю permanent resident то можливо і піду в лейоф, це так думки, ми всі ті хто чекають піар, говоримо що, нам не потрібно буде пропонувати іти в лейоф, ми самі підемо, хочеться відпочити від зими, цей рік усіх запитувати хто хоче, я і ще українець написали супервайзеру нас не чіпай ми на федеральному етапі, і все, сказав для вас завжди буде робота, якось так.
-
Я думаю в нас супервайзер має 100к чи більше, формани канадійці з редсілами мали 40-42$, можливо зараз до 45$ дійшли.
-
Це руфери вірно? Яка компанія? Розмовляв з підрядниками на останньому обьєкті, Рака руфінг, то кажуть хлопці 26-28 у середньому у них у всіх незалежно від того ньюкамери чи ні. формани і суперінтенданданти, то трохи вище, карпентери мої знайомі від 22 на першому грейді( чи апрентіш) і до 55-60 з ред сіл, кажуть більше на кемпах, але я там не був ні разу. При цьому що саме цікаве, багато форматів не хоче діти у супера, бо вони можуть і мають багато овертаймів і менше відповідальності, а у суперово як правило річна зп. Тому дуже-дуже часто формани мають більше за суперів🤷🏻♂️